Web Analytics
More
    Reklāma

    Pasūtīti visi iepriekš pieejamie Samsung Galaxy Note7 viedtālruņi

    Jaunākie raksti

    Desmit dienu laikā Latvijā rezervēti visi iepriekšpasūtīšanā pieejamie Samsung Galaxy Note7 viedtālruņi, tādēļ to iepriekštirdzniecība tiek noslēgta. Saistībā ar negaidīti lielo pieprasījumu jaunais Note7 pārdošanā Baltijā nonāks 16. septembrī.

    Līdz ar 16. augustu Eiropā Note7 iepriekšpasūtīšanas apjomi tika limitēti, lai uzņēmums spētu noteiktajā laikā piegādāt iepriekš rezervētos viedtālruņus. Jaunā modeļa globālais pieprasījums jau tobrīd bija pārsniedzis interesi, salīdzinot ar Galaxy S7 un S7 Edge modeļiem attiecīgajā laika periodā. Saistībā ar iepriekšpasūtīšanas lieliskajiem rezultātiem un Samsung apņemšanos pēc iespējas labāk apmierināt patērētāju pieprasījumu, Eiropas tirgū tirdzniecība tiks uzsākta pakāpeniski.

    Reklāma

    “Patērētāju izrādītā interese pierāda, ka jaunais viedtālrunis ir labākais rīks savas produktivitātes uzlabošanai. Note sērijas atšķirības zīme vienmēr bijis S Pen irbulis, kas tagad radīts vēl ērtākai lietošanai – līdz 0.7 mm samazināts tā rakstīšanas diametrs un uzlabots saskarsmes jutīgums. Savukārt acs skenēšanas funkcija viedtālruņa sākumekrānu ļauj atbloķēt vien ar skatienu, stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Kā atzīst M.Ķikāns, “uzņēmuma mērķis ir nodrošināt patērētāju pieprasījumu, tāpēc, lai garantētu augstākos klientu servisa standartus, pieņemts lēmums ierīces pārdošanu Latvijā uzsākt 16. septembrī.”

    Samsung Galaxy Note7 aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 869 eiro. Tas būs pieejams zila koraļļa, titāna sudraba un melna oniksa krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aigi
    26.08.2016 10:53

    Gaidu ar nepcietību apskatu.

    Kaspars
    26.08.2016 12:08
    Reply to  aigi

    vot, vot

    26.08.2016 13:28
    Reply to  Kaspars

    Un mēs tikmēr ar nepacietību gaidam savu Note7 testa ierīci :|

    Prusljix
    26.08.2016 14:12

    Pēc uzbūves un dizaina- Viennozīmīgi labākais, ko Samsung jebkad ir uzražojis. Bez tam- tikai nedaudz dārgāks par s7 Edge. Nav brīnums, ka izķer kā karstu kartupeli.

    banana
    26.08.2016 14:47

    ak šie burvīgie planšettelefoni! Kabatā neiebāzt, ar vienu roku nepaņemt, virma tik liela ka olu var cept ieslēdzot krutu 3D spēli…. Pilnīgi tās ir tik krutas fīčas, ka jāķer kā ‘karsts kartupelis!’

    digitalk
    26.08.2016 14:59
    Reply to  banana

    vai nu uzšuj lielākas kabatas, vai iemācies brauzēt internetu uz 3″ ekrāna un pieraksties pie okulista.

    digitalk
    26.08.2016 15:07
    Reply to  banana

    vai nu uzšuj lielākas kabatas, vai iemācies brauzēt internetu uz 3″ ekrāna un pieraksties pie okulista. vēl var ar portfeli staigāt.

    Skābene
    26.08.2016 15:31
    Reply to  banana

    Nu ne jau visiem ir mazas rociņas un īsi pirkstiņi! Ne visiem patīk lasīt telefonā tekstus ar samiegtām actiņām!Katrs izvēlas sev piemērotāko variantu. Ne velti pat apple sāka bliezt savus 6Plus, dzenoties pakaļ galaxy note panākumiem! ;)

    Reklāma