Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedtālrunim būs ļauts ielūkoties sienās

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Walabot ir izveidojis viedtālrunim pievienojamu sensoru WalabotDIY , kas ļaus ieskatīties sienās, gluži kā to tagad spēj paveikt dažādi būvnieku mērinstrumenti. WalabotDIY spēs zem reģipša vai apmetuma “ieraudzīt” elektrības vadus un pat plastmasas ūdens caurules, turklāt WalabotDIY spējas ar to neaprobežojas.

    Tiek solīts, ka WalabotDIY spēs sienās saskatīt arī nelūgtos viesus – peles un žurkas. WalabotDIY izmanto Vayyar Imaging 3D sensoru tehnoloģiju – spēcīga tehnoloģija beidzot ir padarīta lietojama arī vienkāršam cilvēkam. Nekādas papildus apmācības nebūs nepieciešamas. Atšķirībā no pīkstošajiem celtnieku mērinstrumentiem, WalabotDIY sniegs arī vizuālu informāciju par sienā esošajiem vadiem un caurulēm. Lietotne pateiks priekšā, cik dziļi sienā vads atrodas.

    Reklāma

    WalabotDIY izmantošana iespējama tikai kopā ar Android viedierīci, jo ierīču savienošanai tiek izmantos USB on-the-go vads. Apple ierīces šoreiz nederēs. Papildus nāksies no Google Play ielādēt atbilstošu lietotni. Pirmajiem pasūtītājiem WalabotDIY izmaksās ap 200 dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Didzis Strazdins
    19.08.2016 09:07

    labsss

    Foxtrot2
    21.08.2016 17:58

    Visparastākais audio kasešu peieris to spēj izdarīt. Tik neliela modifikācija vajadzīga. Austiņu izejā caur diodi var piejūgt mikroampermetru no kāda magnetofona un lieta darīta. Vadi kā zināms ja ir slodze izstaro 50hercu maiņstrāvas elektromagnētisko lauku.

    21.08.2016 18:16
    Reply to  Foxtrot2

    Protams, protams, šādi testeri nav nekas jauns, bet beidzot kāds iedomājies to padarīt stilīgu. Cena gan kosmoss.

    digitalk
    21.08.2016 21:59

    te jau pievienotā vērtība ir apstrādes softā, kombinācijā ar pareizi dizainētu dzelzi, ne?

    Reklāma