Web Analytics
More
    Reklāma

    PureView tehnoloģijas izstrādātājs pamet Microsoft un atgriežas pie Nokia

    Jaunākie raksti

    Bijušais Nokia Imaging nodaļas vadītājs Juha Alakarhu ir aizgājis no darba Microsoft un atgriezies Nokia siltajos skāvienos. Juha Alakarhu tiešā vadībā tika izstrādātas Nokia 808 un Lumia 1020 kameras, kuras daudzi mobilās fotogrāfijas fani vēl arvien ierindo virs pēdējo flagmaņu kameru spējām.

    Šobrīd izskatās, ka Microsoft ir metis plinti krūmos un negrasās vairs nodarboties ar viedtālruņu biznesa uzturēšanu pie dzīvības, kas liek atlaist (vai rosināt pašiem aiziet) visai lielu darbinieku skaitu. Juha Alakarhu pievienojies Nokia OZO VR kameras izstrādes komandai.

    Reklāma

    Nokia OZO virtuālās realitātes kamerai ir astoņas kameras acis, kas ievietotas uz nelielas lodes, kā arī katrai kamerai ir mikrofons, lai nodrošinātu nepieciešamo telpas skaņas ierakstu. Nokia OZO ir spējīgs uzreiz parādīt virtuālās realitātes brillēs filmējamo materiālu – brilles strādā kā elektronisks skatu meklētājs. Neviens cits konkurents nespēj piedāvāt visa uzfilmētā materiāla apskati bez ilgstošas pēcapstrādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    drinkits
    16.08.2016 19:13

    Pamanīju, ka tās Ozo kameras filmēja vingrošanu Rio.

    17.08.2016 09:43
    Reply to  drinkits

    Interesanti, jo tika ziņots, ka VR pārraides nodrošinās tikai un vienīgi Samsung.

    drinkits
    17.08.2016 09:55
    Reply to  Artis Abols

    Varbūt, ka nefilmēja, bet bija novietotas kā reklāma.

    vilnis salenieks
    17.08.2016 11:49

    tikmēr plintes krūmos metējs Microsoft regulāri izlaiž atjauninājumus priekš Windows 10 Mobile, šonakt arī Anniversary piegādāts

    Reklāma