Web Analytics
More
    Reklāma

    Urķi uzlauž pat “privāto pašmasāžas” ierīci

    Jaunākie raksti

    Lietu Internets (Internet of Things) ir vienotā tīklā savienotas elektronikas ierīces vai sensori, kas pārraida informāciju mums, uz mākoņdatiem balstītām lietotnēm un viena otrai, ar spēju automātiski vai ar lietotāja iejaukšanos izraisīt konkrētus notikumus. Lietu Interneta ierīces var būt jebkas – viedtālruņiem, ledusskapji, veļas mazgājamajās mašīnas, medicīnas aprīkojums, ēku ventilācija vai vibrators.

    DefCon urķu konferencē Lasvegasā parādīts, ka nekas nav drošs, tikko tas ir pieslēgts tīmeklim. Pat no tīmeklim pievienota vibratora kāds neģēlis var iegūt informāciju. We-Vibe 4 Plus tiek dēvēts par pāru vibratoru, atļaujot uzturēt attiecības arī atrodoties dažādos kontinentos. We-Vibe 4 Plus izmantošanai būs nepieciešama We-Connect iOS vai Android lietotne, ar visa komplekta palīdzību varēsi kopā ar tāltālā zemē esošu partneri izbaudīt intīmus mirkļus.

    Reklāma

    Divi Kiwi urķi parādījuši, ka We-Vibe 4 Plus var uzlauzt, ietekmēt vibratora darbību un nozagt savāktos datus. Tiek pieļauts, ka nākotnē uzbrukums vibratora darbināšanai varētu tikt uzskatīts par seksuālu vardarbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    11.08.2016 13:00

    ko tas nozīmē? urķi pārdos iespēju būt par trešo?

    11.08.2016 13:15
    Reply to  x

    Gribētos?

    x
    12.08.2016 09:36
    Reply to  Artis Abols

    tas ir piedāvājums?

    Pumba
    11.08.2016 13:53

    Šis ir skarbi. Tātad tagad hakeris var upuri nomasēt līdz ģībonim :D

    re-mix
    11.08.2016 16:48

    iFuck

    Krotow
    12.08.2016 12:17

    Hehe, vieni pieslēdz savus Fufme verķus internetam, citi tos ņem un iešārē publiskai lietošanai. varētu teikt – ko gribēja, to dabūja. Nez kas sekos tālāk – sesks ar visu Facebook kontingentu virtuālajā realitātē?

    Reklāma