Web Analytics
More
    Reklāma

    Netflix interneta ātruma pārbaudes rīks pieejams kā iOS un Android lietotne

    Jaunākie raksti

    Maijā Netflix izlaida Fast.com lejupielādes ātruma mērīšanas rīku, kas darbojās visos tīmekļa pārlūkos, jā, arī viedierīcēs. Šobrīd tiek piedāvātas arī Android un iOS Fast lietotnes, lai varētu vēl nedaudz ērtāk mērīt tīmekļa ātrumus. Fast interneta ātrumu mēra, ņemot vērā Netflix serverus, attiecīgi lietotājs var paredzēt, kādas kvalitātes video straumēšana ir pieejama viņa dzīvesvietā.

    Netflix apgalvo, ka citi interneta mērīšanas rīki var būt neuzticami, tiek izmantoti trešo pušu serveri, mērīšanai var noteikt prioritāti, kas neataino reālos lejupielādes ātrumus.

    Reklāma

    Netflix serviss kopš šī gada sākuma ir pieejams visā pasaulē, arī Latvijā. Netflix gan savā paziņojumā piebilst, ka joprojām noteiktam saturam ir uz atrašanās vietu balstīti aizliegumi, taču arī šī “problēma” tiekot risināta. Netflix video straumēšanas pakalpojumu sāka piedāvāt 2007. gadā un šobrīd ir kļuvis par vadošo interneta televīzijas tīklu, ko izmanto vairāk nekā 70 miljoni klientu visā pasaulē. Netflix katalogā ir iekļautas ne tikai citu satura radītāju filmas un seriāli, bet pēdējos gados Netflix rada arī savus satura produktus, piemēram, lieliskos seriālus Narcos, House of Cards u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma