Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Photos reklāma kaitina 16 GB Apple iPhone izmantotājus

    Jaunākie raksti

    Google ir ķērusies klāt lielākajam viedtālruņu lietotāju biedam – pieejamās atmiņas apjomam. Parasti dzirdam, ka problēmas ir 16 GB iPhone modeļu lietotājiem, bet būsim godīgi – ik pa laikam arī Android pasaulē kāds izceļas ar niecīgu atlikušās atmiņas apjomu. Android parasti varēsi pievienot microSD karti, kamēr iPhone šādas iespējas nav. Reklāmā parādīts iOS paziņojums par vietas trūkumu, bet beigās redzams Android viedtālrunis.

    Google Photos ir izlaidis nelielu reklāmas video, kas atgādina par Free Up Space iespēju viedierīču lietotnē. Free Up Space iespēja ir pievienota lietotnēm jau vairākus mēnešus, bet, visticamāk, lietotāji fotogrāfiju saglabāšanai mākonī un dzēšanai no viedtālruņa atmiņas neuzticas. Free Up Space iespēja ļauj uzņemtās fotogrāfijas uzreiz saglabāt Google Photos un automātiski dzēst no ierīces atmiņas. Lielākajiem mobilās fotogrāfijas maniakiem šāda iespēja lieti noderēs!

    Reklāma

    Atļaušos atzīmēt, ka pirms neilga laika Google beidzot novērsa lielāko Google Photos problēmu, kas vilkās līdzi no Picasa laikiem – lielākas izšķirtspējas fotogrāfijām tiek uzskaitīts atmiņas apjoms, bet nekādi nevarēja šādas fotogrāfijas atlasīt, lai katru atsevišķi samazinātu. Nācās ielādēt visus Google Photos attēlus, lai vēlreiz tos ielādētu, samazinot līdz maksimālajai izšķirtspējai. Šobrīd var doties uz Google Photos iestatījumiem, izvēlēties “Augsta kvalitāte (neierobežota bezmaksas krātuve)” un visi lielā izmēra attēli tiks samazināti līdz maksimāli pieļaujamajam izmēram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    09.08.2016 16:21

    Nu, Android 8GB telefonos pat app nav iespējams saglabāt, jo viss ir pilns! Foto/video uz sd kartes, arī visi app, bet tomēr dažus app nevar pārvietot, kā arī daļa app tāpat daļu datu glabā telefonā, kā rezultātā 8Gb ir pilni vislaik!

    Matiss
    10.08.2016 14:42
    Reply to  as

    no tādiem telefoniem jāiet ar līkumu.

    Briedis
    09.08.2016 18:54

    Google Photos ir labs serviss, kur bez maksas un bez limitiem noglabāt bildes un video. Lietoju arī kā 64Gb āboltelefona īpašnieks.

    kristaps194
    10.08.2016 10:41
    Reply to  Briedis

    Intereses pēc – kāpēc ne OneDrive? (Dropbox toč maz vietas bez maksas)

    Matiss
    10.08.2016 14:41
    Reply to  kristaps194

    Vai tad OneDrive piedāvā foto un video bezmaksas glabāšanu neierobežotā daudzumā?

    Ēriks Šaltenis
    10.08.2016 21:13
    Reply to  Matiss

    OneDrive nāk free 100GB lielākajai daļai Samsūda ierīču.

    Reklāma