Web Analytics
More
    Reklāma

    KIC InnoEnergy meklē inovāciju līderus arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Inovāciju dzinējs enerģijas ilgtspējai Eiropā KIC InnoEnergy izsludina pirmo sadarbības piedāvājumu uzņēmumiem, lai kļūtu par KIC InnoEnergy pārstāvi Latvijā. Pieteikšanās notiks līdz 2016. gada 12. augustam.

    Nīderlandē bāzētais uzņēmums KIC InnoEnergy aptver kopumā astoņas inovāciju sfēras: tīro ogļu un gāzes tehnoloģijas, enerģijas uzglabāšanu, energoefektivitāti, degvielas ķīmisko enerģiju, atjaunojamo enerģiju, ēku un pilsētvides efektivitāti, viedos elektriskos tīklus un Ilgtspējīgas kodolenerģijas un atjaunojamo resursu konverģenci.

    Reklāma

    Veiksmīgākie pretendenti kļūs par KIC InnoEnergy kopienas locekļiem, iegūstot iespēju piedalīties biznesa apmācībās, darbinieku mentoringa programmā un iespēju saņemt finansējumu. Savukārt partneri darbosies kā KIC InnoEnergy vietējie pārstāvji, to uzdevums būs identificēt un attīstīt idejas enerģijas ilgtspējai, iesaistīt gan investorus, gan nozari kopumā, kā arī organizēt  mentoringa programmas KIC InnoEnergy kopienas biedriem.

    „Šī ir vienreizēja iespēja uzņēmumiem kļūt par svarīgu daļu no KIC InnoEnergy ilgtspējīgās enerģijas kopienas,” stāsta Kristo Balinovs (Christo Balinow), KIC InnoEnergy biznesa attīstības vadītājs Ziemeļamerikā, Centrālajā un Austrumeiropā, un Tuvajos Austrumos. „Mēs meklējam ilgtspējīgas enerģijas uzņēmumus, kas ar aizrautību interesējas par nozari un vēlas būt daļa no kaut kā lielāka. Kļūstot par mūsu partneriem šie uzņēmumi būs dzinējspēks uzņēmējdarbības atbalstam, inovācijām un vēl nebijušu nozari mainošu ideju attīstīšanai.”

    Pretendenti tiks vērtēti pēc to iepriekšējās pieredzes un iesaistīšanās vietējā inovāciju kopienā, komandas, kā arī kontaktu loka un spējas pielāgoties augstam pieprasījumam pēc pakalpojuma šobrīd un nākotnē. Uzņēmumi, kas vēlas pieteikties sadarbības piedāvājumam, to var izdarīt aizpildot pieteikuma veidlapu un sūtot to uz apply@kic-innoenergy.com.

    KIC InnoEnergy ir Nīderlandē bāzēts inovāciju dzinējs enerģijas ilgtspējas jomā. Uzņēmuma mērķis ir ar inovatīviem risinājumiem un jauniem produktiem sasniegt enerģijas ilgtspēju Eiropā. KIC InnoEnergy investē inovācijās no to rašanās brīža līdz nonākšanai pie klienta, savedot kopā izgudrotājus un nozari, uzņēmējus un tirgus, absolventus un darba devējus, pētniekus un uzņēmumus visā Eiropā. Uzņēmums strādā trīs būtiskās inovāciju jomās – izglītībā, inovāciju projektos, kā arī biznesa attīstības pakalpojumos, kas palīdz uzņēmējiem un jaunuzņēmumiem (start-up).

    https://www.youtube.com/watch?v=pcbPJITUrVY

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma