Web Analytics
More
    Reklāma

    Darbību pārtrauc viens no lielākajiem pirātisma meklēšanas dziņiem Torrentz.eu

    Jaunākie raksti

    Vietne Torrentz.eu paziņojusi, ka pārtrauc darbību. Torrentz.eu bija meklēšanas dzinis, kas ļāva no dažādiem pirātisma perēkļiem, piemēram, The Pirate Bay sameklēt nepieciešamo “torrentu”. Torrentz.eu nekad nav uzturējuši nekādu pirātiska satura datubāzi.

    Torrentz tika dibināts 2003. gadā, un tas bijis stabils pirātisku materiālu meklēšanas avots visus šos gadus. Tiesa, sākotnēji Torrentz mēģināja konkurēt ar The Pirate Bay, tomēr ātri vien pārmetās tikai uz meklēšanu, nevis pirātisku “torrentu” datubāzes uzturēšanu. Paziņojums par Torrentz darbības pārtraukšanu ir pavisam negaidīts. Torrentz pēdējos gados ļāva autortiesību turētājiem no meklēšanas rezultātiem izņemt ar autortiesībām aizsargātu saturu.

    Reklāma

    Pagaidām sīkāka informācija par Torrentz aizvēršanu netiek sniegta. Lietotājiem vairs meklēšanas iespējas netiek nodrošinātas, reģistrētie lietotāji nevar piekļūt saviem kontiem, lai arī Torrentz mājaslapa vēl arvien ir aktīva.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    08.08.2016 23:19

    “Torrentz pēdējos gados ļāva autortiesību turētājiem no meklēšanas rezultātiem izņemt ar autortiesībām aizsargātu saturu.” – lūk šis izklasuās smieklīgi.

    09.08.2016 11:39
    Reply to  U915

    It kā Rutrakeris darot to pašu, tāpēc tiem liek samērā lielu mieru.

    Reklāma