Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumu apvītās Xiaomi VR brilles izrādās nedaudz glītāka Google Cardboard versija

    Jaunākie raksti

    Xiaomi ir iemērcis pirkstu galus virtuālās realitātes tehnoloģijās, bet gaidītais pārsteigums izpalika. Iepriekš tika visai intensīvi baumots par Xiaomi virtuālās realitātes briļļu iznākšanu, tomēr šoreiz uzņēmums ir gājis nevis ļoti dārgo un sarežģīto HTC Vive vai Oculus Rift ceļu, bet gan padarījis glītāku Google Cardboard.

    Mi VR Play Headset funkcionāli no Google Cardboard neatšķiras. Mi VR Play Headset nāksies izmantot kopā ar savu viedtālruni, tomēr viss nav tik vienkārši. Mi VR Play Headset ir metāla pogas, brilles ir apvilktas ar likras audumu, viedtālruni vietā notur rāvējslēdzējs. Mi VR Play Headset virtuālās realitātes brillēs var ievietot 4.7 līdz 5.7 collu viedtālruņus

    Reklāma

    Mana pieredze rāda, ka šādas Google Cardboard tipa brilles tiek izmantotas tieši vienu reizi pēc iegādes, jo esošie viedtālruņi ir ar pārāk zemu ekrāna izšķirtspēju, Google Play veikalā pieejamās VR lietotnes arī ir visai vājas. Lai izmēģinātu virtuālās realitātes iespējas, pilnīgi pietiek ar tīmekļa veikalā iegādātām kartona brillēm par 4 dolāriem.

    mi-vr-play-colors

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma