Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltcom pērn veikusi 4,2 miljonus eiro lielas investīcijas pakalpojumu attīstībā

    Jaunākie raksti

    Telekomunikāciju uzņēmums “Baltcom” pēdējos gados ievērojami palielinājis ieguldījumus sniegto pakalpojumu attīstībā. Pērn veikto investīciju apjoms sasniedza 4,2 miljonus eiro, savukārt šogad uzņēmums tīkla attīstībā plāno investēt jau 5 miljonus eiro.

    Augsts pieprasījums novērojams modernāku pakalpojumu segmentā – “Baltcom” interaktīvās televīzijas klientu skaits 2015. gadā pieauga astoņas reizes un 2016. gada pirmajā pusē pieauga par vēl 30%. Vienlaikus samazinājies kabeļtelevīzijas abonentu skaits, kādēļ 2015. gadā nedaudz mazinājušies arī uzņēmuma ieņēmumi.

    Reklāma

    “Uzņēmums veic būtiskas investīcijas, lai spētu klientiem piedāvāt augstāko pakalpojumu kvalitāti tirgū. Jau pašlaik redzam, ka tas ir devis rezultātu – klientu skaits, kas izmanto mūsu interaktīvo televīziju vai optisko internetu, ir būtiski audzis, esam ieguvuši atzinību kā ātrākā interneta sniedzējs Latvijā. Tas mūs motivē būt soli priekšā konkurentiem,” uzsver “Baltcom” valdes priekšsēdētājs Nikolā Buasēns (Nicolas Boissin).

    2016. gada pirmajā pusē “Baltcom” saņēma mezanīna finansējumu no “Providence Equity Partners”, lai palielinātu investīcijas uzņēmuma tālākajā attīstībā. 2015. gadu “Baltcom” noslēdzis ar 19,7 miljonus eiro lielu apgrozījumu un 5,3 miljonu zaudējumiem.

    “2015. gads un 2016. gada pirmā puse uzņēmumam bija dinamiska. “Baltcom” noslēdza ar “Izzi” pārņemšanu un integrēšanu saistītos jautājumus,” iepriekšējā gada finanšu datus komentē “Baltcom” valdes locekle Viktorija Meikšāne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma