Web Analytics
More
    Reklāma

    Malwarebytes būs vienu soli priekšā izspiedējvīrusiem

    Jaunākie raksti

    Malwarebytes ir uzsācis aktīvu cīņu pret izspiedējvīrusiem, solot nodrošināt datoru pret zināmiem un arī vēl datubāzē neesošiem izspiedējvīrusiem. Malwarebytes Endpoint Security platforma nepieļaus datora inficēšanu un datu neatļautu šifrēšanu.

    Malwarebytes apgalvo, ka sistēma ir spējīga noteikt un aizliegt izspiedējvīrusu darbību ar speciālas tehnoloģijas palīdzību, kas atpazīst izspiedējvīrusu darbības pazīmes. Līdz šim Malwarebytes Endpoint Security platforma darbojās beta testa režīmā, turpmāk tā būs pieejama visiem interesentiem.

    Reklāma

    Izspiedējvīruss ir viens no riebīgākajiem ļaundabīgas programmatūras paveidiem. Uzbrucējs slēdz pieeju lietotāja datiem, kas atrodas uz cietā diska. Tikai pēc izpirkuma saņemšanas varēsi (labākajā gadījumā) piekļūt saviem datiem. No izspiedējvīrusiem ir cietušas universitātes, slimnīcas, pat tiek ziņots, ka par upuri kritušas dažādas valstu iestādes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nabadanga
    05.08.2016 12:36

    Ja kāds arī ir soli priekšā šifrētājiem, tad tas ir Kaspersky. Un jau pasen ar savu Kaspersky Cryptomalware Countermeasures Subsystem http://kaspersky.antivirus.lv/lat/service/anticryptor/. Pārbaudīts praksē – strādā lieliski. Malwarebytes pagaidām ir bijusi “tukša muca, kas tālu skan”. Tajos nedaudzajos testos, kur Malwarebytes parādās, rezultāti, diplomātiski izsakoties, ļoti pieticīgi https://www.mrg-effitas.com/wp-content/uploads/2016/05/MRG-Effitas-360-Assessment-Q1-2016.pdf.

    janis
    05.08.2016 15:32

    Bitdefenderam jau sen ir funkcija, kas pasargā tavus izvēlētos folderus no šāda tipa vīrusiem

    x
    05.08.2016 20:43

    MWB izspiedīs naudu, pirms jūs to pagūsiet atdot pirātiem ?

    Krotow
    08.08.2016 11:17

    Pret izspiedējvīrusiem palīdzēs tikai to autoru un viņu atbalstītāju publiska šifrēšana ar cirvi tirgus laukumā.

    Reklāma