Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor iepazīstina ar Honor 7 Lite – festivālu vasaras viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Honor 7 Lite ir jauns viedtālrunis, kas Latvijas tirgū parādījies salīdzinoši nesen. Tālrunis paredzēts sirdī jauniem, piedzīvojumu kāriem cilvēkiem, kam viedtālrunī svarīga kvalitāte. Tika apkopoti vairāki ieteikumi, kādēļ Honor 7 Lite ir lieliski piemērots viedtālrunis, kad jādodas uz festivālu vai jāiemūžina citi vasaras piedzīvojumi.

    Dodoties uz festivālu vai ballīti, primāri viedtālrunī interesē uzņemto fotogrāfiju kvalitāte un baterijas kapacitāte, kas ir arī divi galvenie ieguvumi, izvēloties Honor 7 Lite.

    Reklāma

    Viedtālrunim ir 13 megapikseļu kamera, kas ļauj uzņemt augstas kvalitātes attēlus. Tai ir zibenīgs fokuss, ļaujot uzņemt asus attēlus pat kustīgiem objektiem. Tālruņa ekrāns aprīkots ar 16.7 miljonu pilnkrāsu izšķirtspēju (Full HD), ļaujot foto un video skatīties augstā kvalitātē.

    Honor 7 Lite iespējamas arī vairākas inovatīvas foto uzņemšanas funkcijas. Pirmkārt, arī slikta pagaismojuma apstākļos tiek uzņemtas skaidras fotogrāfijas, jo visas labākās festivāla ballītes notiek pēc tumsas iestāšanās. Ir atsevišķa ēdiena fotogrāfiju funkcija, ilgāka laika sprīža (time-lapse) foto uzņemšana intervālos, lai vēlāk izveidotu īsu video, palēninājuma video, skaisto pašbilžu iespēja ar “miglas noņemšanas” filtru, kā arī vairākas jaunas foto uzņemšanas iespējams, piemēram, ātrais momentuzņēmums, uzņemot foto sekunžu laikā, pat ja telefons ir bloķēts, ūdenszīmes bildēm, objektu izsekošana un zvaigžņu fotogrāfija, dodot iepsēju uzņemt lieliskas bildes ar naksnīgajām, zvaigžņotajām debesīm.

    Viedtālrunim ir 3000 mAh baterija. Tas ļauj bez apstājas 5 stundas pārlūkot tīmekli, 10 stundas skatīties video, 48 stundas klausīties mūziku vai 200 stundas pavadīt gaidīšanas režīmā. Baterijas ietilpība ļaus Honor 7 Lite izmantot bez bailēm, ka tas atkal jāuzlādē pēc ļoti īsa izmantošanas perioda.

    Viedtālrunim ir 16 GB iekšējā atmiņa un tas atbalsta Micro SD karti, ļaujot uzņemt neskaitāmi daudz foto, bez uztraukuma, ka pēkšņi pietrūks vieta, kur visu saglabāt. Honor 7 Lite sver tikai 158 gramus, tāpēc nav jāuztraucas, ka uz festivālu jānogādā vēl kāds papildus smagums.

    Telefona alumīnija korpuss pasargās ierīci arī no ekstrēmākiem piedzīvojumiem. Testos telefons izturējis kritienu no 1.5 metru augstuma. Runājot par drošību, tālrunī iestrādāts arī pirkstu nospieduma lasītājs. Dodoties uz ballīti, gadās pazaudēt telefonu, bet pirkstu nospieduma lasītājs aizsargā viedtālruni no iespējas, ka kāds svešs pārskatīs tālrunī esošās fotogrāfijas vai privātos kontaktus. Savukārt pašam īpašniekam pirkstu nospieduma lasītājs ļauj ne tikai atbloķēt telefonu, bet arī atbildēt uz telefona zvaniem, uzņemt fotogrāfijas, vai apskatīt uzņemtās bildes galerijā.

    Papildus pievienotā vērtība Honor 7 Lite ir maciņam draudzīgā cena. Latvijā viedtālruni iespējams iegādāties pie mobilo sakaru operatora LMT, kā arī Euronics veikalos, sākot no 229 eiro.

    Honor ir tehnoloģiju kompānijas Huawei e-zīmols, kas kļuvis par pasaules līderi savā jomā. Honor mērķauditorija ir digitālā paaudze – cilvēki, kas dzīvo internetā, pavadot vairāk nekā trešdaļu sava laika sociālajos medijos, iepērkoties tiešsaistē, mācoties vai vienkārši komunicējot interneta vidē. Honor klienti ir sirdī jauni un dinamiski cilvēki, kurus dzīvē virza aizraušanās. 2014.gadā tika pārdoti vairāk nekā 20 miljoni Honor viedtālruņu, ienesot 2.4 miljardu ASV dolāru peļņu. 2015.gads tika noslēgts ar 6 miljardu ASV dolāru peļņu. Honor agresīvā mārketinga stratēģija ļāvusi zīmolam īsā laikā iekarot 74 viedtālruņu tirgus visā pasaulē, nokļūstot pārdotāko zīmolu topos lielākajā daļā Eiropas valstu, kurā tiek tirgoti Honor viedtālruņi. Honor ierīcēm raksturīga labākā savienojamība, ilgs baterijas darbības laiks un augsta kvalitāte. Honor radies, lai nodrošinātu tehnoloģiju inovācijas.

    13443288_1131373386929092_8222243838465287043_o

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    31.07.2016 23:44

    Tā pēdējā rindkopa iespārda :D
    Tie miljardi ir peļņa, vai tomēr apgrozījums?
    pa 230 Eur citi ķīnieši piedāvās 3-4Gb / 32 Gb bez mārketinga bullšita

    Raitis
    02.08.2016 11:40

    Tieši tā! Citi ķīnieši! Šis tomēr ir uzticamāks Huawei apakšzīmols, kuram arī tomēr ir garantija…

    x
    01.08.2016 01:49

    >Tai ir zibenīgs fokuss, ļaujot uzņemt asus attēlus pat kustīgiem objektiem.

    nu jau sākas veikalinga fokusi….ir taču labi zināms, ka attēla asumu ietekmē ne tikai fokusēšanas ātrums, bet arī kustīgā objekta ātrums, virziens attiecībā pret kameru, attālums līdz kamerai un – kas nav mazsvarīgi – arī slēdža ātrums. Pie zināmiem nosacījumiem var vispār nebūt nekāda autofokusa vai tas var būt lēns un kustīgais objekts vienalga būs ass un labi saskatāms!

    Reklāma