Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv konkurss: Iespēja apmeklēt Samsung Galaxy Note 7 viedtālruņa prezentāciju Latvijā

    Jaunākie raksti

    Nākamnedēļ otrdienā (2. augustā) oficiāli tiks prezentēts jaunais Samsung Galaxy Note 7 viedtālrunis. Lokālais prezentācijas pasākums notiks plkst. 17:00 Rīgā un vēlos Kursors.lv lasītājiem piedāvāt iespēju apmeklēt šo pasākumu. Tā ir lieliska iespēja vienam no pirmajiem Latvijā iepazīties ar jauno produktiem un gluži vienkārši kopā ar citiem tehnoloģiju profesionāļiem un entuziastiem piedalīties labi organizētā un interesantā tehnoloģiju pasākumā.

    Ja vēlies apmeklēt šo pasākumu, tepat lejā komentāru sadaļā pastāsti kas visvairāk interesē jaunajā Samsung Galaxy Note 7 viedtālrunī. Ko pavisam noteikti gribēsi apskatīt un izmēģināt prezentācijas pasākumā? Svētdienas vakarā (31. jūlijā) izlozēšu divus laimīgos, kas tiks uz šo pasākumu. Katrs saņems ielūgumu divām personām, tādējādi pasākumu varēs apmeklēt ar kādu draugu. Komentējot nepiemirsti norādīt savu e-pasta adresi, lai varu sazināties veiksmes gadījumā.

    Reklāma

    Padod šo ziņu arī saviem draugiem, kas iecienījuši Samsung produktus. Veiksmi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    14 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.07.2016 07:40

    Visvairāk interesē kas būs ticis izdarīts ar bateriju, proti, cik liela galu galā tā būs, jo baumas dzirdētas dažādas.

    Tas ko vēlos izmēģināt ir tas cik tad nu ērti būs darboties ar irbuli uz ekrāna kuram abas malas ir ar izliekumiem. Uz s7 edge malas ļoti patīk (lietoju ikdienā), bet man kā Note sērijas cienītājam māc bažas par to praktiskumu Note sērijā.

    29.07.2016 11:40

    and mail: m@zem.lv

    29.07.2016 08:04

    Protams, ka biometriskā atbloķēšana ar acu zīlītēm būs pirmais kas jānotestē. Interesanti kas pievienots/noņemts iekš jaunā grace ui. Ilgtermiņā interesē cik ātri lādēsies ar usb type c un jauno 12v lādēšanas pakāpi. Tie trīs tādi lielākie punkti. elvisburdajs[at]inbox ir mana pasta kastīte. ;)

    Uldis Tillers
    29.07.2016 08:43

    gribas redzēt super ātro autofocus, kā arī vai to izmēru var uztaisīt ērtu rokā :)

    Kristaps Mežaks
    29.07.2016 09:11

    Viss jaunais ir interesants, bet visvairāk jau gribētos pamēģināt to atbloķēšanu pēc acs zīlītes, jo liekas, ka tas ir kaut kas neērts un izmantojams tikai gaišā dienas laikā, vai labā apgaismojumā.
    kristaps.lv@inbox.lv

    GluKs
    29.07.2016 09:50

    1. – cik efektivi tagad var stradat ar irbuli
    2. – biometriska atblokesana
    3. – tehniskie parametri
    4. – kamera (vai ir uzlabojumi ka sola)
    Un…
    Vai ir verts iemainit pret savu note 4!? :D
    Jo note 5 jutami izgazas

    lvgluks@gmail.com

    Kaspars Dauksts
    29.07.2016 11:18

    Mani visvairāk interesē Samsung jauninājums: Iris scanner. Jautājums par to cik viņš dzīvē būs ērts.
    Protams S pen mehānisms un opcijas ir viens no galvenajiem plusiem pie Samung Note iegādes. Un vēlētos arī saprast kuras no baumām reāli piepldīsies. :D

    Katerina
    29.07.2016 12:38

    Gribu apskatities so telefoni,paturet,un kadas jaunas tehnologijas ir tur ieksa.ka vins atskiras no citiem modeliem

    Girts
    29.07.2016 13:08

    Šobrīd darbojos ar Note4 un ar nepacietību gaidu jaunā note iznākšanu. Augusta beigās, kad beigsies 6.mēn atvērtajam līgumam ņemšu Note7. Visvairāk interesē kameras un Spen darbība. Lai arī Note 4 ir laba kamera, tomēr ir pamanāma atšķirība ar bildēm, kuras fotogrāfētas ar S7. Vēl ceru, ka būs saglabāta bezvadu uzlāde, ievietots lietojams pirkstu nospiedumu lasītājs un ja vēl tas viss būs ūdensizturīgs, tad manuprāt ideālais tālrunis būs tapis. Priecātos to apskatīt dzīvē jau 02.08. Epasts gmailā – girts.zalitis

    Normunds Steinerts
    29.07.2016 16:24

    Labdien!

    Es vēlētos no Samsung pārstāvjiem dzirdēt, kādēļ numerācijās tika izlaists note 6. No tehniskajām lietām viss vairāk interesē iris skenera darbība, iespaidīgā izmēra 4000 mAh baterijas darbība un jaunās s pen funkcijas. Pats lietoju S6 ege + jau apmēram gadu un vēlos mainīt iespējams uz note 7, ja vien redzēšu no tā ieguvumus.

    Uz pasākumu vēlos līdzi paņemt savu kolēģi, Note sērijas fanu, kurš iegādājās nesen S7 edge jo note 5 netika piedāvāts Latvijā un uzzinot, par note 7 gaidāmo parādīšanos Latvijas tirgū, nekavējoties atgrieza s7 edge veikalā.

    Ar cieņu Normunds.

    normunds.steinerts@gmail.com

    romaxsoft
    29.07.2016 19:17

    Par cik Note 5, mūsu tirgū tā arī neparādījās, numurs 6 tika izlaists, mārketinga nolūkos, nāksies vien ņemt Note 7, kaut arī nepāra cipars sanāk un ar tiem nepāra cipariem Note sērijai ne īpaši labi veicas. Saprotams, galvenais jautājums ir – baterijas ietilpība, jaunais biometriskais sensors, lietotāja saskarsne . Ar nepacietību gaidu 2. augustu, lai redzētu savu jauno Note 7 pirmo reizi. Vismaz spriežot pēc nopludinātās info, tas ir pietiekami labs. Vienīgi jācer ka Samsung nepiečakarēs ar greizo mārketingu un šim modelim paredzētās VR brilles parādīsies arī Latvijas tirgū. Ar cieņu, romaxsoft@gmail.com

    Olegs
    30.07.2016 13:33

    1-veletos noteste jauno noti,darba rezima cik ta ta batereija tur,jo par 3 noti esmu abedinats ka neka batereija netureija savu laiku kas tika solits.
    2-veletos ar izmeginar foto kameru,jo ta ka lietoiju tgd edge 7 ar nesmu priecigs ne pa kameru ne pa batereijas izturibu:( ljoti ceru ka noteij bus viss tas uzlabots :)
    Un pat butu ar mieru savu jauno edge s7 kura ir parus dienu jana iemainit pret jauno noti,ja vinjai tas funkcijas kuras sulija bus izdaritas

    Olegs
    30.07.2016 13:34
    digitalk
    30.07.2016 14:05
    Reply to  Olegs

    – Олег, клавиатуру видишь?
    – Не-а.
    – А она есть…

    (c) gandrīz ДМБ
    ps. epastu izlabo :)

    Reklāma