Web Analytics
More
    Reklāma

    Rention uzsāk sadarbību ar Draugiem Group uzņēmumu Istabai

    Jaunākie raksti

    Inovatīvās nekustamo īpašumu apsaimniekošanas sistēmas “Rention” veidotāji uzsākuši sadarbību ar “Draugiem group” uzņēmuma daļu SIA “Istabai”, 21. jūlijā parakstot līgumu par dažādu risinājumu integrāciju interneta platformā, kā arī izplatīšanas tiesībām ārvalstīs.

    “Rention” ir jauns Start-up uzņēmums, kas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un citās valstīs piedāvās nekustamo īpašumu pārvaldes interneta platformu, atvieglojot birokrātisko slogu mājokļu apsaimniekošanas jautājumos. Platformas “Rention” izveidē piedalījušies dažādi jomas profesionāļi, turpinot darboties pie mājokļu pārvaldes sistēmas uzlabošanas. “Esam ieguldījuši daudz darba, izveidojot jaunu interneta platformu, kas aizstāj novecojušo pieeju nekustamo īpašumu apsaimniekošanas jomā. Noslēgtais līgums ir pirmais solis turpmākai vēl straujākai attīstībai,” stāsta “Rention” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Zelinskis.

    Reklāma

    “Draugiem group” uzņēmuma daļa SIA “Istabai”, kas veido “gudrās” mājas vadības sistēmas, gatavi integrēt savus risinājumus “Rention” platformā, tādejādi paplašinot iespējas ārvalstīs un pierādot, cik plaša un daudzveidīga ir mājokļu apsaimniekošanas joma. Ņemot vērā nekustamo īpašumu pārvaldes sistēmā jau pieejamos pakalpojumus, katra jaunā sadarbība parāda to, ka vienota sistēma spēj aizstāt neskaitāmās vietnes un iestādes, ko nereti nākas apmeklēt ikdienas darījumu veikšanai.

    “Sadarbības uzsākšana ar lielākās un pazīstamākās online uzņēmumu grupas pārstāvi Latvijā vien apliecina mūsu risinājuma uzticamību. Paplašinot darbību, pierādās mūsu ideja par “vienu poga septiņu vietā”. Respektīvi, vienā interneta platformā iespējams apvienot neskaitāmas funkcijas ikdienā veicamo darījumu atvieglošanai,” par e-vides priekšrocībām stāsta Aleksandrs Zelinskis.

    Uzņēmumu sadarbība uzsākta 21. jūlijā, nekustamo īpašumu pārvaldes sistēmas “Rention” valdes priekšsēdētājam Aleksandram Zelinskim tiekoties ar “Draugiem group” uzņēmuma daļas SIA “Istabai” valdes locekli Jāni Lindermani. Pārzinot nepieciešamību pēc e-vides attīstības veicināšanas Latvijā, pārstāvji sadarbību vērtē kā tālejošu un nozīmīgu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma