Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony BRAVIA Z sērija – jaunākās paaudzes tehnoloģija tavai TV pasaulei

    Jaunākie raksti

    Sony piesaka ZD9 sērijas BRAVIA 4K HDR TV, jaunākās paaudzes televizoru ar spēju reproducēt “dziļāku” melno krāsu, kā arī spilgtākus gaišos toņus. Jaunais Z sērijas flagmanis pārņem vadību starp pirmklasīgajiem 4K HDR televizoriem, ieskaitot apbalvojumus ieguvušos XD93 un XD940. Jaunais “Z” apzīmē būtisku soli uz priekšu un labāko, ko sniedz jaunākās displeju tehnoloģijas. Ar šo jaunumu Sony pārnes 4K HDR citā līmenī, pateicoties izcilam kontrastam un daudz reālākām, precīzākām krāsām.

    Jaunajam ZD sērijas BRAVIA 4K HDR TV ir svaigi izstrādāts 4K attēla procesors – 4K HDR X1™ Extreme, kā arī unikāla fona gaismas tehnoloģija, Backlight Master Drive, kas sniedz izcilu kontrastu un ietver ļoti precīzu un plašu krāsu paleti. Jaunā tehnoloģija nodrošina daudz iespaidīgāku vizuālo pieredzi – vairāk dziļuma, tekstūras un reālisma, kā līdz šim bija pieejams.

    Reklāma

    Salīdzinot ar slaveno Sony 4K X1 procesoru, 4K X1 Extreme procesors uzlabojis attēlu apstrādi par 40%. Tas iekļauj trīs jaunas tehnoloģijas – uz objektiem fokusētu HDR satura pārvaldīšanu, signāla apstrādi ar divām datu bāzēm un Super Bit Mapping, tādējādi pārnesot jebkuru 4K HDR satura skatīšanos pavisam jaunā līmenī.

    Analizējot attēlus katrā no ainām un rediģējot krāsu un kontrastu katram objektam individuāli, objektos bāzēta HDR satura apstrāde spēj vizualizēt ainu detalizēto tekstūru, pietuvinot to realitātē esošajai. Tāpat šī tehnoloģija tuvina standarta dinamisko HD diapazona saturu 4K HDR kvalitātei.

    Papildu esošajai uzlabotās attēlu apstrādes programmai 4K HDR X1 Extreme procesoram ir atsevišķa Sony  datu bāze trokšņu slāpēšanai. Duālās datu apstrādes process noņem nevēlamus trokšņus, un katras bildes kvalitāte tiek paaugstināta līdz kristāldzidrai 4K kvalitātei.

    Super Bit Mapping 4K HDR rada vienmērīgāku, dabiskāku attēlu. Ar 14 bitu spēcīgo signāla apstrādi tiek lauztas 8 bitu (FHD) un 10 bitu (4K) stiprās krāsu joslas, tās pārkonvertējot uz 14 bitu ekvivalentu, sniedzot 64 reizes vairāk krāsu līmeņus.

    Ar šīm trīs tehnoloģijām 4K HDR X1 Extreme procesors sniedz plašu satura apjomu 4K HDR  grafiskajā kvalitātē.

    Tāpat jaunās ZD9 sērijas BRAVIA 4K HDR TV ir atrodama Backlight Master Drive tehnoloģija, kas ļauj paplašināt spilgtumu un kontrastu vēl vairāk, lai pa īstam sajustu pilnu 4K HDR potenciālu, ļaujot attēlam izskatīties dabiskākam.

    Agrāk gaismas dimēšanai tika izmantoti LED sektori, kuri sastāv no vairākām diodēm. Šobrīd precīzā apgaismojuma algoritms apvienojumā ar dalīto kontroli ļauj Backlight Master Drive dimēt vai paspilgtināt katru diodi individuāli. Šis unikālais algoritms ļauj nodrošināt pilnīgu precizitāti nepārspējamas kontrasta un realitātes sajūtas radīšanai.

    Skatīšanās kvalitāte sniedzas pat tālāk par ekrānu – to ļauj baudīt iespaidīgais ZD9 granīta dizains. Tas izstaro vienkāršību, ļaujot skatītājiem sajust reibinošo 4K HDR spēku. Visi kabeļi televizora aizmugurē ir pilnībā apslēpti, nodrošinot ierīces elegantumu no jebkura skatu punkta.

    Jāuzsver arī, ka ZD9 sērijas BRAVIA 4K HDR TV ir Android TV  ar ekskluzīvu Sony interfeisu. No tiešraidēm līdz interneta video pakalpojumiem, jaunais interfeiss ietver uzlabotu satura navigāciju un nodrošina balss meklēšanu. Kā arī tā vietā, lai meklētu kādu programmu visu kanālu piedāvājumā, tagad lietotājs varēs vienkārši atrast mīļāko žanru, piemēram sportu, mūziku, ziņas vai ko citu.

    Jaunie ZD9 sērijas Sony Bravia 4K HDR TV Eiropā būs pieejami 2016 gadā, un to cena būs atkarīga kā no valsts, tā mazumtirgotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma