Web Analytics
More
    Reklāma

    Google veidotie viedpulksteņi izskatās neticami garlaicīgi

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen tīmeklī parādījās informācija par jaunajiem HTC ražotajiem Nexus viedtālruņiem, bet jau šobrīd tiek uzskatīts, ka Nexus viedtālruņu sērijai pievienosies arī viedpulksteņi. Nexus viedpulksteņi varētu būt gaidāmi šajā rudenī, to iznākšana varētu notikt vienlaikus ar Nexus viedtālruņiem.

    Protams, Google pulksteņus darbinās Android Wear operētājsistēma. Lielākais viedpulkstenis jau saņēmis kodētu nosaukumu Angelfish, mazāko pulksteni sauc par Swordfish. Abi būs saņēmuši iebūvētu nesen izziņoto Google Assistant servisu.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka lielākais Nexus pulkstenis iegūs visu labāko – 4G mobilo datu savienojumu, GPS, sirdsdarbības sensoru. Mazākais, visticamāk, nesaņem 4G un varbūt vēl kāda iespēja ies secen lētākā Nexus viedpulksteņa pircējiem. Kā jau daudzi viedpulksteņi, arī Google veidotie neizceļas ar interesantu dizainu vai neredzētām iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JanisRublevskis
    12.07.2016 09:24

    Man gan dizains izskatās pat ļoti labs. Tā kā esmu visa askētiskā piekritējs un arī tagad lietoju Nexus mobzi, tad es labprātāk izvēlētos šādu pulksteni nevis kaut ko spīzdīgu :D

    drinkits
    12.07.2016 10:18

    Ābols vienmēr par Āboliem, tāpēc tāds virsraksts. :D

    Jānis A
    12.07.2016 10:53

    Pilnīgi piekrītu. Dizains ir pat ļoti labs, kā moto 360 vai pat vēl labāks (pamaz bildes).
    Es labprātāk tādu nēsātu nekā neglītu kvadrātainu kosmosa kuģi uz rokas (vienīgi siksnas ir labas).

    reiny
    12.07.2016 09:37

    Jocīgi, bet man tas dizains kā reize liekās ļoti labs. Šos taču arī nopietnāki cilvēki varēs lietot un neizskatīsies pēc pokemoniem.

    Usinss
    12.07.2016 13:18

    Dizains kā dizains. Nekas slikts vai uber īpaši garlaicīgs utt. Tieši nexus piedāvā kvalitāte in stabilitāti. To nespēj piedāvāt vairums pārējo izstrādājumu. Par autoruun viņa izteiksmīgajiem virsrakstiem, kuri saistīti ar Android… vajadzētu iesniegt CV Apollo, Tvnet vai Delfi… pietrūkst vēl vārdus iepīt šokējoši, neticami un vēl kaut kādu drazu. Virsraksts neatbilst rakstam kā tādam. Būtu tad vismaz paņēmis ap 10 dizainu, salīdzīnājis, parādījis utt. A te, pēdējā rindkopā vesels teikums veltīts virsrakstam. Kristapam būtu kaut kas jādara ar savu autoru.

    ProxyFromDeep
    12.07.2016 13:49

    Dizains tīri tā neko . Askētisks , simetriskas līnijas un google produktos atrodamais funkcionālisma gars .

    Intars Abols
    12.07.2016 14:10

    Ko tad jūs sagaidat no pulksteņa? :D Iebūvētu tosteri? Vizuāli manuprāt ļoti labs. Īpaši nelec acīs.

    Maris Laudams
    12.07.2016 15:52

    Dizaina ziņā pamatigi iepaliek lieliskajam Huawei w1 un pat LG Urbane.

    Šie izskatās pēc pirmās paaudzes moto 360.

    Andish Gonzalez
    14.07.2016 10:01

    Man šobrīd no visiem pieejamajiem viedajiem pulksteņiem vislabāk patīk Indigogo CoWatch. Tam ir pieņemama cena un tas izskatās tiešām glīti. Tiesa gan, tas vēl kādu laiku ir jāgaida, kamēr nonāks ražošanā.

    Reklāma