Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung bijis ienesīgākais ceturksnis pēdējo divu gadu laikā

    Jaunākie raksti

    Samsung ir paziņojis, ka šī gada otrais ceturksnis bijis negaidīti ienesīgs, turklāt tas ir bijis labākais peļņas ceturksnis pēdējo divu gadu laikā, pārspējot pat Ziemassvētku pirkšanas trakumus. Samsung paziņojumā norādījis, ka pēdējo trīs mēnešu laikā apgrozījums bijis 43 miljardi dolāru, peļņa – 7 miljardi.

    Vislielāko pienesumu Samsung peļņai, protams, nodrošināja jaunie flagmaņi Galaxy S7 un S7 edge. Analītiķi uzskata, ka Samsung šī gada flagmaņi arī ir spējuši sasniegt absolūtus pārdošanas apjomu rekordus pēc visai vājiem iepriekšējiem gadiem. Samsung šogad izlaida Galaxy S7 sēriju mēnesi agrāk par ierasto, uzlabota arī viedtālruņu pieejamība pirmajās pārdošanas dienās.

    Reklāma

    Samsung vēl nav sniedzis oficiālos viedtālruņu pārdošanas datus, bet Counterpoint Research analītiķi uzskata, ka pārdoti vismaz 10 miljoni Galaxy S7 sērijas viedtālruņu, kas par aptuveni 25% pārsniedz pagājušā gada Samsung Galaxy S6 sērijas panākumus. Analītiķi uzskata, ka šogad Apple nāksies piedāvāt vairākus būtiskus iPhone uzlabojumu, lai apturētu Galaxy S7 uzvaras gājienu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma