Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung olimpiešiem izveidojis speciālu Galaxy S7 edge versiju

    Jaunākie raksti

    Samsung ir viens no 2016. gada Vasaras Olimpisko spēļu lielākajiem sponsoriem un arī šogad olimpiešiem tiks sarūpēti Samsung viedtālruņi. Katram spēļu dalībniekam tiks uzdāvināts Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition viedtālrunis ar Olimpisko spēļu logotipu.

    Kopumā tiks uzdāvināti 12 500 Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition viedtālruņi. Tie būs aprīkoti ar Samsung izveidotu 2016. gada Vasaras Olimpisko spēļu lietotni, kas attēlos visus spēļu laikus, atrašanās vietas, rezultātus, valstu izcīnīto medaļu skaitu un citu informāciju reālā laikā.

    Reklāma

    Vasaras Olimpisko spēļu viedtālrunis nāks komplektā ar Gear IconX bezvadu austiņām, kas spēj uz Samsung S Health lietotni informāciju par sportista sirds sitieniem. Dažviet pasaulē būs arī parastam mirstīgajam iespējams iegādāties kādu no 2016 gabaliem Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition.

    https://www.youtube.com/watch?v=jRW4FyJ2p1s

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ēriks Šaltenis
    08.07.2016 12:47

    Dizainā beidot figurē kāds patīkams krāsu elements.

    x
    08.07.2016 15:51

    Nesportojošie varēs iegādāties ībejā, gan jau sportistiem ir savi telefoni, bet glabāt elektroniku piemiņai nav jēgas – tam ir kausi un medaļas.

    Reklāma