Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais darba zirgs “Fiat Fullback” jau nopērkams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Latvijā nonācis jaunais „Fiat“ pikaps „Fullback“ – uzticams un praktisks automobilis, kurš atbilst profesionālo autovadītāju prasībām, tajā pašā laikā apmierinot ikdienas un brīvā laika vajadzības. Jaunais „Fiat Fullback“ pikaps no šī brīža kļūst par nozīmīgu „Fiat“ vieglā komerciālā transporta ģimenes locekli.

    „Pikaps arvien straujāk izplatās vieglā komerciālā transporta jomā, kurā „Fiat“ startējis ar konkurētspējīgo „Fullback“ modeli. Simboliski, ka šajā vārdā tiek dēvēts regbija spēlētājs, kurš spēlē pēdējā līnijā un veic gan aizsardzības, gan uzbrukuma funkciju. Tas labi parāda šī modeļa uzticamību un universālo dabu, kā arī plašās izmantošanas iespējas gan komerciālām, gan ikdienas vajadzībām un aktīvai brīvā laika pavadīšanai dabā,“ saka „Fiat“ pilnvarotā pārstāvja Latvijā „Autobrava“ direktors Andris Sivickis.

    Reklāma

    Latvijas tirgū pieejami „Fiat Fullback“ modeļi ar 2,4 litru turbodīzeļa alumīnija dzinēju, kas spēj attīstīt 113 kW/150 Zs vai 133 kW/180 Zs jaudu. Jaunā pikapa pircēji var izvēlēties sešpakāpju mehānisko un piecpakāpju automātisko pārnesumkārbu ar sporta režīmu, kā arī aizmugures vai visu četru riteņu piedziņu.

    160615_Fiat-Professional_Fullback_04

    Jaunā „Fiat Fullback“ pircēji var izvēlēties sev automobili no visa plašā šī modeļa konfigurāciju spektra – „Single Cab“, „Extended Cab“, „Double Cab“ un „Chasis“. Kā arī piedāvājumā ir trīs „Fiat Fullback“ apdares varianti. Tik plašs „Fiat Fullback“ konfigurāciju piedāvājums ļauj nodrošināt specifiskus darbus pat lauksaimniecības, mežkopības, celtniecības un enerģētikas jomā strādājošo speciālistu vajadzībām.

    Līdz ar standarta vai izvēles „Fiat Fullback“ ierīcēm, atkarībā no konkrētā modeļa konfigurācijas, ir šāds papildaprīkojums: 7 gaisa spilveni (ieskaitot spilvenu vadītāja ceļgaliem), dažādas asistēšanas sistēmas (brīdinājums par krustojumu, uzbraukšana kalnā, stabilitātes kontrole, piekabes stabilitāte, pilnpiedziņas kontroles sistēma), bi-xenon tipa lukturi ar LED dienas gaismām, atpakaļskata kamera, divu zonu klimata kontrole, bezatslēgas aizdedzes sistēma, navigācijas sistēma ar 7 collu skārienjutīgu ekrānu, Bluetooth un USB savienojums.

    Jaunā automobiļa „Fiat Fullback“ pircēji varēs pasūtīt arī ādas sēdekļus ar apsildāmiem priekšējiem sēdekļiem, ādas stūri un rokas balstu, apgaismotus durvju sliekšņus, papildu pakāpienu pie durvīm, aizmugures bufera apdari, uz kuras varēs pakāpties.

    160615_Fiat-Professional_Fullback_07

    Visu versiju „Fullback“ automobiļi būs līdz 1,78 m augsti, 1,81 m plati, bet attālums starp riteņu asīm būs 3 metri. Automobiļa garums un kravas nodalījuma lielums ir atkarīgs no izvēlētās konfigurācijas: „Single Cab“ modelis ir 5,15 m garš, bet tā kravas nodalījums – 2,26 m, „Extended Cab“ – atbilstoši 5,27 m un 1,85 m, bet „Double Cab“ – 5,28 m un 1,52 m. Maksimālais kravas svars atkarībā no izvēlētā modeļa var sasniegt pat 1,1 tonnu.

    „Fiat Fullback“ cena Latvijā ir sākot no 28 520 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mitsu
    04.07.2016 09:35

    Vai man vienam izskatās pēc restailota Mitsubishi L200!?

    Reklāma