Web Analytics
More
    Reklāma

    Indiegogo palīdzēs pūļfinansētājiem veidot savus produktus

    Jaunākie raksti

    Tie uzņēmēji, kas izvēlējušies iet pūļfinansēšanas ceļu, zina, cik sarežģīta un laikietilpīga ir kampaņas veidošana, palaišana un pārraudzīšana. Turklāt tā ir ārkārtīgi liela laimes spēle ar nezināmu iznākumu. Savu artavu tehnoloģiju sadaļas produktos ir gatava sniegt pūļfinansēšanas vietne Indiegogo, kas noslēgusi sadarbību ar Arrow Electronics un konkurenci izturējošajiem stārtapiem paredzēs atbalstu teju visā produkta attīstības ciklā.

    Tieši vārds ‘konkurence’ šobrīd, izskatās, būs svarīgākais vārds, jo tāda privilēģija nebūt nebūs visiem, kas Indiegogo uzsāks savu kampaņu. Mediju tīklam un 500,000$ vērtajai labumu pakai, kurā ietilps tiešsaistes pieeja Arrow dizaina rīkiem, prototipēšanas pakalpojumiem un ražošanas atbalstam, klāt varēs tikt tehnoloģiju uzņēmēji, kas izvērtēšanas procesā būs uzrādījuši vislabākos rezultātus, tostarp pierādījuši, ka spēs izpildīt solīto un ka viņu produkts vispār ir iespējams (kaut vai ņemot vērā Coolest dzesētāja stāstu). TechCrunch norāda, ka Indiegogo-Arrow kampaņas būs atpazīstamas ar īpašu Arrow nozīmi, tā parādot, ka šim projektam tic liela profesionāļu komanda.

    Reklāma

    Kā teic GreyNut vadītājs Kristiāns Līcis, kura kontā ir Luxafor un CoalBit pūļfinansēšanas kampaņas, ‘jebkāda palīdzība produkta izstrādes un palaišanas ražošanā posmā ir ļoti nepieciešama, un tas ir tikai apsveicami, ka Indiegogo ir spēruši jau ne pirmo soli, lai palīdzētu uzņēmumiem ātrāk un kvalitatīvāk piegādāt produktus patērētājiem’. Ovi Watch kampaņas rīkotājs Dāvis Paipa gan iesaka stārtapiem rūpīgi izpētīt arī visus juridiskos aspektus, kas šādai sadarbībai nāktu līdzi. ‘[Pastāv iespēja, ka] Arrow savu palīdzību nepiedāvās par velti, un ir jāskatās, vai tas ir vienīgais ceļš, kā iekarot pasauli,’ viņš komentē.

    Cik veiksmīgi Indiegogo-Arrow sadarbība izvērtīsies, gan rādīs laiks, bet jau tagad pirmie stārtapi var pieteikties papildus informācijai laimīgās nozīmītes saņemšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma