Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo Phab2 Pro būs pirmais Tango viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Project Tango vairs nav projekts! Lenovo paziņojis, ka pirmais Tango viedtālrunis Phab2 Pro drīzumā būs pieejams pircējiem. Phab2 Pro spēj iegūt un interpretēt informāciju par kustību, telpu un tajā esošiem objektiem. Tango viedtālrunis spēj izveidot iekštelpu karti, kā arī tiek plānots, ka ar Tango viedtālruņa palīdzību varēs veidot reālistiskus apmēbelēšanas projektus. Ar Phab2 Pro varēs veidot dažādus virtuālās realitātes projektus.

    Lenovo Phab2 Pro saņēmis Snapdragon 652 procesoru, viedtālrunis atbalsta Dolby Audio Capture un Dolby Atmos 5.1 atskaņošanu. Tiesa, Lenovo Phab2 Pro ir paliels – tam ir 6.4 collu ekrāns ar 2560 x 1440, viedtālrunis saņēmis arī 16 megapikseļu kameru.

    Reklāma

    Lenovo ir izziņojis arī pieejamākas cenas Phab2 Plus un Phab2 viedtālruņu modeļus. Phab2 Plus ir līdzvērtīgi izmēri un parametri, vien ekrāna izšķirtspēja ir 1080p, bet Phab2 ir 720p ekrāna izšķirtspēja un MediaTek 8735 procesors ar 3 GB RAM. Phab2 cena ir 199 dolāri, Phab2 Plus maksās 299 dolārus un jaudīgākai Phab2 Pro maksās 499 dolārus. Viedtālruņi nonāks pārdošanā septembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma