Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei piecu gadu laikā vēlas kļūt par lielāko viedtālruņu ražotāju

    Jaunākie raksti

    Pēdējo mēnešu informācija no Apple un Samsung nometnēm liek noprast, ka abi lielie viedtālruņu ražotāji piedzīvo pamatīgus pārdošanas apjomu kritumus, turklāt pārdošanas apjomi turpināšot sarukt arī vismaz līdz Ziemassvētkiem. Šāds gigantu popularitātes kritums ir iespēja mazākiem ražotājiem sevi parādīt un varbūt pat izcīnīt vietu zem Saules.

    Huawei ir gatavs tuvāko piecu gadu laikā kļūt par lielāko viedtālruņu ražotāju pasaulē. Huawei ir spējis dažu gadu laikā attīstīties no lētu un draņķīgu viedtālruņu ražotāja par visai cienījamu un lielu ražotāju. Huawei P9 modelis pat saņēmis sadarbībā ar Leica veidotu kameru. Sadarbība ar Leica Camera AG turpināsies vēl vismaz piecus gadus.

    Reklāma

    Šobrīd Huawei viedtālruņu tirgus daļa tiek lēsta ap 8.3%, kamēr Samsung ieņem 23% un Apple 15% no viedtālruņu pasaules tirgus. Huawei pārdošanas apjomi gada laikā auga par 59%, Samsung nekādu pieaugumu nepiedzīvoja, bet Apple paspēja gada laikā pārdot par 14% mazāk viedtālruņu, kas ir milzīgs un negaidīts kritums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bombelats
    08.06.2016 22:47

    Es pieļauju, ka Huawei tas pat varētu izdoties, bet kā saka, kas augstu kāpj, tas zemu krīt. Agrāk impērijas bija zenītā pāris tūkstošus gadus, tad norietēja. Tagad, ātrajā laikmetā, impēriju vietā varam skatīt konglomerātus, tie spoži spīd piecus līdz desmit gadus. Vēl pēc kādiem gadu desmitiem, būt top zīmolam pāris mēnešus, jau būs hronikas ierakstu vērts fakts.

    Reklāma