Web Analytics
More
    Reklāma

    Siri un OK Google balss asistenti vēl arvien netiek izmantoti publiskās vietās

    Jaunākie raksti

    Digitālie balss asistenti turpina strauju attīstību, tomēr to izmantošanu ierobežo apkārtējo cilvēku attieksme pret sarunāšanos ar viedtālruni. CreativeStrategies veiktajā aptaujā piedalījās 500 respondenti, tiem tika uzdoti jautājumi par Siri un Google balss asistentu izmantošanas paradumiem.

    Siri ir nenoliedzams līderis, jo 21% no aptaujātajiem atbildēja, ka Siri nav nekad izmantojuši. iPhone izmantotāju starpā Siri nav izmantojusī tikai 2%. OK Google asistentu nekad nav izmantojuši 34% aptaujāto, bet no Android lietotājiem Google asistentu nebija izmantojuši 4%.

    Visbiežāk cilvēki pie digitālā balss asistenta vēršas automašīnas vadīšanas laikā. Apple Siri un Google asistentus mašīnās izmanto 51% no aptaujātajiem. Asistenti ļauj paveikt visu nepieciešamo, nepieskaroties viedtālrunim. Tomēr publiskās vietās cilvēki izvairās no Siri un OK Google lietošanas. Tikai 3% aptaujāto sadūšojušies uzrunāt viedtālruni uz ielas vai sabiedriskajā transportā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fufaika
    07.06.2016 09:31

    Pilnīgi bezjēdzīga funkcija, kas aizņem tikai vietu!
    Kad būs LV valodas atbalsts, tad varbūt!

    KKTK
    07.06.2016 12:18

    Lai parunātos ar savu virtuālo vai iedomu draugu ir jābūvē īpašas (un dārgas) celtnes. Tak reliģijas to jau sen to ir sapratušas.

    Krotow
    07.06.2016 13:07

    Lai tikai ievieš pļāpu klausītājus, varēs aiz gar laika autobusā blakus sēdētājam no telefona dzēst ārā failus :)

    Reklāma