Web Analytics
More
    Reklāma

    Swedbank internetbankai būs jauns izskats, un tā būs ērtāk lietojama planšetdatoros

    Jaunākie raksti

    Swedbank pastāvīgi attīsta savu internetbanku, papildinot tajā pieejamo pakalpojumu klāstu klientiem. No 9. jūnija Swedbank klientiem piedāvās arī jaunu internetbankas izskatu, kā arī uzlabojumus ērtākai lietošanai arī planšetdatoros, kurus lieto arvien vairāk klientu.

    Jauns izkārtojums un izskats ieviests gan privātpersonu, gan uzņēmumu internetbankā. Uzņēmumu internetbankas sākumlapa būs vienkāršota ērtākai ikdienas lietošanai, kā arī pielīdzināta privātpersonu internetbankas izkārtojumam.

    Reklāma

    “Swedbank internetbanka sāka darboties 1998. gadā un gadu gaitā ir saņēmusi vairākus apbalvojumus. Neapstājamies pie sasniegtā un turpinām dizaina un izkārtojuma attīstīšanu, lai atbilstu mūsdienu klientu gaidām. Tas ir daudzu mēnešu darba rezultāts, un darbs vēl turpināsies, lai arī turpmāk attīstītu mūsu internetbanku saskaņā ar klientu lietošanas paradumiem un tehnoloģiju attīstības tendencēm,” saka Diāna Dubova, Swedbank Digitālo pakalpojumu daļas vadītāja.

    Šogad Swedbank turpināja papildināt arī internetbankas funkcionalitāti savu klientu ērtībām – gan privātpersonu, gan uzņēmumu internetbankās. Piemēram, pasūtot jaunu privātpersonu debetkarti pa pastu, PIN kodu tagad var saņemt arī Swedbank internetbankā. Arī uzņēmumi var pasūtīt biznesa karti internetbankā un saņemt to pa pastu, parakstīt līgumus, pieteikties pakalpojumiem un lietot tērzētavu saziņai ar banku. No 9. jūnija uzņēmumi internetbankā varēs augšupielādēt arī savus dokumentus.

    Swedbank internetbankā uzņēmumiem tagad ir pieejama arī jauna funkcija – lietotāju administrēšana. Klienti, kuriem ir piešķirtas lietotāju administrēšanas tiesības, paši var pievienot sava uzņēmuma internetbankai jaunus vai bloķēt esošos lietotājus, mainīt limitus, pieejas režīmus, pievienot drošības uzstādījumus un veikt citas izmaiņas. Līdz ar to uzņēmumi var ietaupīt savu laiku, jo, lai veiktu vairākas izmaiņas savos internetbankas uzstādījumos, vairs nav jānāk uz bankas filiāli.

    Swedbank internetbankai ir ap 800 000 lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    06.06.2016 15:21

    Šādi ar i-bankām saistīti jaunumi ir jādara zināmi maksimāli plašākai publikai, jo visur tagad māca, ka jābūt īpaši piesardzīgam, ejot i-bankā un ka ātri jāver ciet, ja kaut kas ne tā.

    digitalk
    06.06.2016 20:31

    vai tad gudriem cilvēkiem slinkums paskatīties uz brauzerī parādīto drošības sertifikātu kā smuku zaļu ikoniņu pirms ievadjoslas? un swedam ir arī drošības attēla bilde. redzu abus.

    fufaika
    07.06.2016 09:30

    Kā banka ne visai, bet i-banka viņiem tiešām laba!

    Fakti
    07.06.2016 21:56

    Kārtējo reizi taisās sadirst to, kas ir labs un nav jāuzlabo!
    Un popularizēt iBankas lietošanu no visnedošākās mobīlās vides ir stulbuma kalngals :( .

    Uldis M.
    08.06.2016 08:45
    Reply to  Fakti

    Tu par to pakratīšanu veikalā pie kases lai nenokļūtu neērtā situācijā? tas ir labs :D

    PurvaVelns
    08.06.2016 08:54
    Reply to  Uldis M.

    kas jākrata? uzspied uz vidžeta un gatavs…

    Uldis M.
    08.06.2016 08:58
    Reply to  PurvaVelns

    Zinu, Vienkārši Swedbank radio reklāmā stāsta ka jāpakrata. :)
    Iespējams tas vairāk tēmēts iPhone virzienā.

    PurvaVelns
    08.06.2016 09:14
    Reply to  Uldis M.

    ā… nu jā… aifons…

    Reklāma