Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota grasās no Google iegādāties Boston Dynamics

    Jaunākie raksti

    Pasaulē lielākais autoražotājs Toyota turpina iegādāties dažādus ar robotu veidošanu saistītus uzņēmumus. Vairāki avoti norāda, ka Toyota grasās no Google iegādāties uzņēmumu Boston Dynamics, kas plašāk zināms ar saviem robotu suņiem un nu jau arī ar vertikāliem divu kāju robotiem.

    Pagājušā gada novembrī Toyota Motor Corporation paspārnē tika izveidota Toyota Research Institute divīzija, kas nodarbojas ar mākslīgā intelekta pētījumiem un robotu izstrādi. Boston Dynamics nonāks jaunizveidotās divīzijas komandā. Par Boston Dynamics iegādi martā interesējās arī Amazon.

    Reklāma

    Google iegādājās Boston Dynamics vēl 2013. gada nogalē par pusmiljardu dolāru. Boston Dynamics tika pievienots Google X divīzijai, ko tobrīd vadīja Endijs Rubins (Andy Rubin). Visticamāk, Boston Dynamics nav spējis radīt Google-prāt pietiekami labu produktu, ko būtu iespējams tuvāko gadu laikā pārdot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    31.05.2016 14:41

    Wou! Tas Atlas iespārda! Jau suņi bija labi, bet nu šis vispār labais – kas par “līdzsvara izjūtu”! Pārsteidzoši “refleksi” pret kājas paslīdēšanu… tai mežiņā pa sniegu kūļājas kā īsts humanoīds!
    Sākot no 1:28 gan izskatās ka cilvēki paši uzprasās uz Mašīnu sacelšanās apokalipsi :D Jā jā, zinu, nevainīgi testi. Bet izskatās ļauni. Tāpat kā savulaik speršana pa mehāniskā suņa sānu… :)

    Reklāma