Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung turpmāk neražos Android Wear ierīces [Papildināts]

    Jaunākie raksti

    Google pavisam nesen izziņoja Android Wear 2.0 operētājsistēmas versiju, tomēr šis paziņojums nācis par vēlu. Samsung, pasaulē lielākais Android ierīču ražotājs, paziņojis, ka negrasās turpināt darbu ar Android Wear viedpulksteņu operētājsistēmu.

    Samsung pārstāvis atklājis, ka jau šobrīd izstrādē nav nevienas Android Wear viedierīces. Turpmāk visas valkājamās ierīces saņems Tizen operētājsistēmu, kuras darbību pozitīvi novērtēju Gear S2 apskatā. Samsung uzsver, ka Tizen operētājsistēma ir daudz energoefektīvāka par Android Wear.

    Reklāma

    Samsung zaudējums būs pamatīgs trieciens Android Wear ekosistēmai. Turklāt Samsung pie Tizen operētājsistēmas izmantošanas pievilinājis Fujitsu, Panasonic un Intel, kuri arī ir Tizen Association dalībnieki. Samsung vienīgais kaut cik aktuālais Android Wear viedpulkstenis ir Gear Live, kas iznāca vēl 2014. gadā.

    [Papildināts] Samsung ir visai divdomīgi atsaucis informāciju par Android Wear ierīču neražošanu. Samsung norāda, ka “nekad nav oficiāli atteicies no Android Wear ierīču ražošanas, kā arī nav mainījis nostāju pret Android Wear platformu”. Tomēr šāda atbilde kopā ar tikai vienu Android Wear viedpulksteni Gear Live ne par ko labu neliecina.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma