Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola atgriezīs RAZR zīmolu savos viedālruņos

    Jaunākie raksti

    9. jūnijā sāksies Lenovo TechWorld konference, kuras ietvaros Lenovo izziņos arī dažādus Motorola jaunumus. Jau šobrīd YouTube izvietots video ar divtūkstošo gadu Motorola RAZR V3 atveramā telefona “piedalīšanos” – sagaidāms, ka Motorola viedtālruņos atkal atgriezīsies RAZR zīmols.

    Te būtu jāatzīmē, ka RAZR zīmols viedtālruņu nosaukumos jau tika izmantots 2011. un 2012. gadā, tomēr RAZR viedtālruņu modeļi tika paredzēti pārsvarā ASV tirgum. Tiek pieļauts, ka RAZR zīmola viedtālruņi būs ļoti plātni (ap 5.2 mm), tos darbinās Snapdragon 820 procesors kopā ar 3 vai 4 GB RAM. RAZR viedtālruņi saņems aptuveni 5.5 collu ekrānus un augstvērtīgas 13 vai 16 megapikseļu kameras.

    Reklāma

    Lenovo TechWorld konferencē tiks izziņots arī Project Tango viedtālrunis. Project Tango ir Lenovo un Google kopdarbs, viedtālruni apveltot ar vairākām kamerām un sensoriem, kas ļauj uzņemt telpas 3D attēlus un pat izveidot 3D kartes. Project Tango atnesīs papildināto realitāti viedierīcēm – spēles, navigāciju iekštelpās un citas iepriekš neredzētas iespējas.

    https://www.youtube.com/watch?v=RVzE1YS9UWM

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma