Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Ara saliekamie viedtālruņi nonāks pie programmatūras izstrādātājiem rudenī

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Google beidzot spējis oficiāli apsolīt, ka Project Ara saliekamie viedtālruņi pie izstrādātājiem nonāks šī gada rudenī, un pircēji var gatavot maciņus Project Ara nonākšanai tirgū kaut kad 2017. gadā. Project Ara saliekamo viedtālruņu izstrāde tika uzsākta 2013. gadā, kopš tā laika dzirdēts vien par Project Ara neveiksmēm un atteikšanos no moduļus saturošiem magnētiem.

    Project Ara pilotprogrammai bija jāsākas Puertoriko jau 2015. gada augustā, tomēr programma tika atcelta. Pagaidām no Project Ara esam redzējuši vien pāris video un dažas ļoti vājas fotogrāfijas, kas uzņemtas ar Project Ara viedtālruni.

    Reklāma

    Google un Project Ara minstināšanās un neveiksmes ir ļāvušas vairākiem citiem ražotājiem aizsteigties priekšā – LG G5 varētu visai pamatoti dēvēt par saliekamu viedtālruni. Tas piedāvā papildus moduļu iegādi, lai uzlabotu kameras darbību un mūzikas skanējumu. Tiek baumots, ka šī gada Motorola Moto X un pat Apple iPhone 7 saņems līdzvērtīgas iespējas pievienot dažādus augstvērtīgu darbību nodrošinošus moduļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.05.2016 15:36

    Vai Duplo kluči arī derēs tajā trubā :D

    xGang
    23.05.2016 16:08

    Diez, kas notiek, ja šitāds brīnums izkrīt no rokām..

    PurvaVelns
    23.05.2016 16:15

    jautājums tik, vai gribēs cilvēki atgriezties atpakaļ pie 10mm + izmēriem… katra atsevišķi savienojama detaļa aizņem vairāk vietas, kā kopā samīcīta massa bez nevienas mazākās šķirbiņas…

    x
    23.05.2016 17:40
    Reply to  PurvaVelns

    cilvēki grib to, kas šobrīd ir aktuāls.
    ja iestāstīs – gribēs i biezākus, i izjaucamus i košļājamus telefonus.

    atceramies, ka pārspīlētais plānums ir nevis praktiska vajadzība, bet veikaloīdu centīgas darbības rezultāts.

    Reklāma