Web Analytics
More
    Reklāma

    Google I/O 2016 izstrādātāju konference jau šonedēļ

    Jaunākie raksti

    Jau pēc divām dienām Saulainajā Kalifornijā norisināsies gada lielākais notikums visiem Google faniem – Google I/O 2016 izstrādātāju konference. Šajā pasākumā Google līdz šim ir izziņojusi svarīgākos Android platformas jaunumus un prezentējusi jaunas ierīces. Šogad prezentācija notiks 18. – 20. maijā un tās pirmajā dienā atklāšanas prezentācijā uzrunu teiks arī Google vadītājs Sundars Pičai.

    Ko gaidīt no Google I/O 2016?

    Pagaidām nav skaidri zināms kāds būs pilnais nākamās Android N versijas nosaukums un paredzams, ka to uzzināsim jau pēc pāris dienām. Līdz šim esam rakstījuši, ka kārtējo salduma nosaukumu uzdots izvēlēties pašiem lietotājiem. Mēļo, ka Nexus ierīču izstrāde šogad nodota knapi dzīvību velkošā HTC rokās. Konferences lekciju sarakstā ir daudz tēmu, kas saistītas ar virtuālo realitāti. Tāpēc noteikti varam sagaidīt jaunumus virtuālās realitātes tehnoloģiju integrācijā Google servisos. Piemēram, pirms gada Google paziņoja par virtuālās realitātes tehnoloģiju integrāciju YouTube video servisā. Tāpat būtu interesanti sagaidīt kādus jaunumus viedās mājas tehnoloģiju jomā (par to noteikti būtu ko teikt Nest komandai) un neļaunosimies, ja Google varēs parādīt progresu Project Ara modulāro viedtālruņu jomā.

    Reklāma

    Šogad Kursoram par konferencē pieredzēto ir apsolījies uzrakstīt Google Developer Group Rīgas nodaļas vadītājs Aleksejs Buzdins. Viņš jau drīzumā dodas tālajā ceļā uz konferenci un viens no pirmajiem varēs gūt praktisku pieredzi ar pasākumā izziņotajiem jaunumiem. Tāpat arī paralēli viņa rakstītajam, mēs paši sekosim līdzi svarīgākajiem konferences jaunumiem.

    Vēlies izbaudīt Google I/O 2016 tepat Rīgā?

    Ja vēlies tikties ar Google produktu profesionāļiem un entuziastiem, lai kopīgi noskatītos Google I/O 2016 prezentāciju un draudzīgā gaisotnē izrunātu jaunumus, apmeklē Google Developers Group Riga veidoto Google I/O Extended pasākumu. Tas 18. maijā no plkst. 19:30 norisināsies OK.ru ofisā (Pblc Biznesa Centrs, Ulbrokas iela 23, Rīga).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma