Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC šogad veidojot divas jaunas Google Nexus viedierīces

    Jaunākie raksti

    Jaunākās baumas norāda, ka Google ir ar HTC noslēgusi trīs gadu līgumu par Nexus viedtālruņu izveidi, sagaidāms, ka jaunos Nexus viedtālruņu modeļus Google izziņos vasarā.

    HTC iekšienē šobrīd noris divu Nexus viedtālruņu izstrāde, tie jau esot ieguvuši kodētus nosaukumus M1 un S1, tomēr tiek arī pieļauts, ka HTC varētu ražot vienu Nexus viedtālruni un vienu Nexus planšetdatoru šim gadam. Te būtu jāatzīmē, ka HTC ražoto Nexus 9 Google ir šonedēļ izņēmusi no Google Store, kas pastiprina aizdomas par jauna Nexus planšetdatora drīzu nonākšanu tirdzniecībā. Sīkāka informācija par HTC Nexus viedierīcēm pagaidām nav zināma.

    Reklāma

    HTC pēdējos gados ar viedierīču pārdošanu iet ļoti smagi. Arī 2015. gadā ir bijis pamatīgs pārdošanas apjomu un ieņēmum kritums. Vairāki analītiķi uzskata, ka HTC paziņos par viedierīču ražošanas pārtraukšanu vēl pirms rudens, bet pirms tam HTC atdalīs viedtālruņu divīziju no virtuālās realitātes produktiem. Pēdējie izziņotie HTC viedtālruņi nav bijuši visai glīti, tos mocījušas ekrānu un kameru nespējas, kā arī HTC pamanījies viedtālruņiem noteikt salīdzinoši ļoti augstas, pat nepamatotas cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    28.04.2016 15:49

    Forši

    Reklāma