Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft slēdz Sunrise Calendar, darbinieki tiks pievienoti Outlook komandai

    Jaunākie raksti

    Microsoft 2015. gada februārī iegādājās daudzu lietotāju iecienīto Sunrise Calendar. Sākotnēji nebija skaidrs, ko Microsoft grasās ar Sunrise Calendar iesākt, tomēr jau 2015. gada novembrī izskanēja ziņa, ka Microsoft apvienos iOS Sunrise kalendāra un Outlook iespējas.

    Šobrīd Microsoft ir oficiāli atklājis, ka Sunrise Calendar tiks pilnībā apvienots ar Outlook visām operētājsistēmām. Sunrise Calendar lietotne vēl kādu laiku būs pieejama, tomēr nekādus jauninājumus vai kļūdu labojumus no izstrādes komandas vairs gaidīt nevajadzētu. Augustā Microsoft pilnībā atteiksies no atsevišķas Sunrise Calendar lietotnes uzturēšanas, tā pilnībā zaudēs savu funkcionalitāti.

    Reklāma

    Kopš Sunrise kalendārs pieder Microsoft, lietotne nav piedzīvojusi gandrīz nekādas pārvērtības, tomēr tiek uzskatīts, ka Sunrise kalendāra integrācija Outlook ir pareizs solis, tas atvieglos un vizuāli uzlabos Outlook lietotāju ikdienu. Microsoft atklāj, ka Outlook iOS lietotni šobrīd aktīvi izmanto 30 miljoni Apple iPhone īpašnieku visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    arvix
    12.05.2016 09:43

    vo kur pi..eles..aa.. vienīgia normālais kalendārs bija… bllin! :(

    Arturs
    12.05.2016 11:00

    Mailbox, tagad Sunrise, kas nākamais?

    Reklāma