Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviešu Ampple prezentējis aizsargvāciņu-skaļruni iPad Pro, iPad Air un iPad mini planšetdatoriem

    Jaunākie raksti

    Latviešu veidots iPad planšetdatoru jaunāko modeļu aizsargvāciņa projekts nonācis Indiegogo, lai iegūtu vismaz 50 000 dolāru publisko finansējumu. Indiegogo finansējuma kampaņas akcijas ietvaros Ampple cena sākas no 95 dolāriem, pēcāk iPad planšetdatoru aizsargvāciņu cenas būs no 149 dolāriem.

    Reklāma

    Ampple aizsargvāciņā ir iebūvēti skaļruņi, kas nodrošina spēcīgu skanējumu, izmantojot Coneq skaņas korekcijas algoritmu, inovatīvu akustisko dizainu un iekšējos skaņas kanālus. Ampple izmanto Bluetooth tehnoloģiju, lai izveidotu savienojumu ar viedierīcēm. Ampple aizsargvāciņš-skaļrunis var tikt savienots ne vien ar iPad ierīcēm, bet arī ar citām viedierīcēm, kas izmanto Bluetooth tehnoloģiju. Ampple aprīkots ar 5000 mAh akumulatoru, kas spēj darboties līdz desmit stundām, tāpēc aizsagvāciņš neizmanto iPad akumulatora enerģiju.

    Ampple aizsargvāciņš-skaļrunis ir saderīgs ar 9.7 collu Apple iPad Pro, iPad Air 2 un iPad mini 4. Ampple vadītājs Viesturs Sosārs uzsver: “iPad ir zināms ar tā augstas izšķirtspējas ekrānu, kas bagātina lietotāju iemīļotākās filmas, pārraides un videospēles, taču audio kvalitāte bieži vien iepaliek vizuālajai pieredzei. Ar Ampple lietotāji varēs izbaudīt uzlabotu skatīšanās un klausīšanās pieredzi savā iPad”. uzņēmuma Ampple dibinātāji ir Viesturs Sosārs, Rihards Funts un Kaspars Kalnišs.

    https://www.youtube.com/watch?v=UtazyAE9q1E

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    24 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    11.05.2016 11:03

    Lai jau sokas! Ar nosaukumu tik sanāk tāds ampelis…

    davfreim
    11.05.2016 13:56

    Ideja ļoti laba, arī produkta izskats ir labs, tikai video es viņu vietā reklamētu filmu un video skatīšanos, nevis klasiskās mūzikas klausīšanos :D

    Cena arī diezgan saprātīga ņemot vērā oriģinālā vāciņa izmaksas.

    PurvaVelns
    11.05.2016 14:07
    Reply to  davfreim

    tu viņu vietā māki tikai internetā tukšus salmus kult

    davfreim
    11.05.2016 14:10
    Reply to  PurvaVelns

    Pasmirdi pasmirdi

    11.05.2016 14:12
    Reply to  davfreim

    Meitenes, pietiek!

    davfreim
    11.05.2016 15:19

    Nu tur jau darbs kursors.lv moderātoriem, kuri nestrādā un necīnās ar boot.lv stila cilvēkiem, kuriem nav viedokļa, bet ir tikai jādirš pie katra posta tukši…

    PurvaVelns
    11.05.2016 19:32
    Reply to  davfreim

    ko tu siekalojies, puņķutapa, tev tak teica: pietiek! debīls vai izliecies? ok, pierunāji, neesi izliecies.

    11.05.2016 23:08
    Reply to  davfreim

    Tā nu gan nav. Jūs abi tiekat ierobežoti brīdī, kad vairs nespējat sevi saturēt rokās :)

    P.
    11.05.2016 15:56

    Iespaidīgi basi? Nu, nu …

    Rūdolfs Rancāns
    11.05.2016 17:02

    Būtu jau labāk, ja tas vāciņa akumulators spētu palīdzēt iPadam ar enerģiju un vice versa. Skatoties pēc nepieciešamības.

    Roberts
    11.05.2016 18:51

    Vai tomēr labāk nopirkt Bluetooth skaļruni atsevišķi, jo brīdī, kad izdomāsi nomainīt savu iPadu, tad vienīgais, kas paliks ir ļoti dīvaina izskata tumbiņa. Tas ir ļoti slidens bizness, taisīt perifēriju/atribūtus, kas der tikai kādam konkrētam modelim, un ar nākamā iznākšanu paliks praktiski nelietojams.

    11.05.2016 23:08
    Reply to  Roberts

    Nav tik traki. Nopirki iPad un to var lietot gadiem ilgi.

    Roberts
    12.05.2016 01:18

    Nu bet vienalga atsevišķs Bluetooth skaļrunis būtu krietni praktiskāks (savietojamība ar citām/vairākām iekārtām un modeļiem) un arī skanējuma ziņā pārāks.

    Nē, cepuri nost mūsējiem par izdomu un apņēmību, bet es nepirktu dārgu vāciņu/tumbiņu, kas neder nekam citam, kā tikai vienai ierīcei. Tomēr atsevišķu tumbiņu iemet somā un savieno kaut ar telefonu vai portatīvo, un arī skanējumu iegūsti tik tiešām labāku, ne tikai skaļāku. Neesmu protams dzirdējis šo vāciņu dzīvē, bet jebkurā diennakts laikā esmu gatavs nolikt pretī savu 35$ tumbiņu no Amazon un garantēt, ka tā skanēs krietni labāk.

    P.S. Ļoti labs piemērs par audio iekārtām, kas paradzētas konkrētiem modeļiem:
    Visi mūzikas centri un sistēmas, kas tika uzražotas ar veco iPhone dock staciju ir kļuvušas bezjēdzīgas pēc iPhone 5 iznākšanas. Un audio tehniku nepērk uz pāris gadiem. Galu galā nemainīšu visas tehnikas vienības mājās reizē, kad izdomāšu vienu nomainīt.

    digitalk
    12.05.2016 06:39
    Reply to  Roberts

    > atsevišķs Bluetooth skaļrunis būtu krietni praktiskāks

    vai nepraktiskāks, ja tu staipi līdzi plakanu aparātu, kas ērti ievietojas nelielā somā vai mapē. bluetooth bumbulis traucētu.

    x
    12.05.2016 09:47
    Reply to  digitalk

    par $149 sanāk pāris diezgan normālu kompja tumbiņu ar skaņu, kas ir nesalīdzināmi labāka par plakanās kaķa tualetes skanējumu.

    es saprotu, ka ir cilvēki kuriem mazs izmērs ir svarīgāks par kvalitāti, un kuri ir gatavi maksāt vairāk par mazāku lietu – nu tad te ir tā iespēja.

    tas aptuveni kā ar pankūkobjektīviem – to uzbūve ir vienkāršota, salīdzinot ar pilnizmēra līdziniekiem, bet šie optiskie kompromisi maksā vairāk par labāku, bet lielāku un smagāku objektīvu. Un godīgi sakot, salīdzinājumā ar pankūkām šos skanošos vākus vēl varētu saprast no vietas un svara viedokļa, jo te izmēra starpība ir vismaz jūtami izteikta.

    Roberts
    12.05.2016 10:27
    Reply to  digitalk

    Bet vai nelielā mapē vai somā staipītam iPad nepietiek ar iebūvēto skaņu? Nē, lūdzu, bagāts lai dara kā grib, es vienkārši izskaidroju savu nostāju, kādēļ uzskatu šo produktu par ne to labāko naudas investīciju.

    Bilde: Nedomāju, ka šis “milzīgais klucis” iznīcinātu vietu somā, toties pa to naudu sanāk gandrīz trīs, un šim vēl var gan parasto AUX pievienot, gan atmiņas karti ievietot, gan kā brīvroku sistēmu izmantot. Un skanējums – ak! To vajag dzirdēt dzīvē – šitāds mazs mošķis, bet tādi basi! Un nav ierobežojuma ko slēdz klāt – iPad, iPhone, HTC, LG, Nokia, Siemens, Radiotehnika… :)

    Opis
    12.05.2016 09:21
    Reply to  Roberts

    Pilnīgi piekrītu. Džekiem novēlu veiksmi un gan jau produkts atradīs savu mērķauditoriju kaut kur, bet praktiskais latvietis vairākumā gadījumu izvēlēsies zilzoba tumbiņu. Pa tādu ciparu jau sanāk ļoti laba.

    davfreim
    12.05.2016 13:44
    Reply to  Roberts

    iPad nav 1-2 gadiem, mierīgi iet 3-4 gadus, ja skaita kā mājas atpūtas/kafijas galdiņa izmantošanu, tad vispār mūžīgs :)

    Roberts
    12.05.2016 13:54
    Reply to  davfreim

    Nu bet jebkurā gadījumā – dārgs vāciņš, kas der vienai iekārtai, lai tikai padarītu to skaļāku? Mājās uz kafijas galdiņa tādu neklausīsies, slēgsi normālu skaņas iekārtu. Arī autobusā vai lidmašīnā tādu neizmantosi, izņemot ja strīpainas bikses. Un brīdī kad gribēsi izbaudīt mūziku vai filmu to darīsi uz austiņām. Priekš seriāliem un interneta radio? Jā, iespējams, bet vai tā vērts? Pieļauju, ka ar visu šo vāciņu skaņa nebūs pārāka par standarta portatīvā datora skaļruņiem, un kāda tur var būt runa par baudījumu – tikai funkcija, ne bauda.

    P.S. Subjektīvs viedoklis, esmu skeptisks un varbūt Opim taisnība – arī praktiskais latvietis.

    davfreim
    12.05.2016 14:51
    Reply to  Roberts

    Saprotu tevi, bet vāciņš ir diezgan nepieciešams iPadam, lai to kaut vai turētu kaut kādā pozīcijā, sakarīgi maciņi, nerunājot nemaz par oriģinālo Apple darinājumu ir paši par sevi jau dārgi, ja šis ir Premium kvalitātes un vēl ar iebūvētiem skaļruņiem, tad šajā cenu kategorijā ir diezgan labs, protams, jāredz dzīvē lai spriestu.

    Te daudzi minēja Bluetooth spīkerus, jā laba lieta, pašam tāds ir, bet savā portfelī, ko lietoju ikdienā man vienmēr ir iPads, jo tas neaizņem vairāk vietas kā čupiņa ar A4 lapām, un tad tur iederās un netraucē, bet bluetooth spīkeri gan nenēsāšu ikdienā riņķī :)

    Arī mašīnā ieliku iPad kabatiņā un par to daudz nedomāju, tāpēc, viss, kas ir kopā ar iPad netraucē un nerada liekas problēmas, tumbiņu var aizmirst, tā var izlādēties utt.

    Un par to skaņas kvalitāti, tāpēc jau savā komentārā minēju, ka youtube promo video ir jocīgs, jo manuprāt noderīgākā funkcija būtu tieši filmu un seriālu skatīšanās, es skatos seriālus uz iPad, ir ok arī ar iebūvēto tumbu, bet tas tādā klusā vietā, ja riņķī vēl kāds ņemās, tad nekas labs nav :)

    bombelats
    12.05.2016 15:39
    Reply to  Roberts

    Redz, Tu visu laiku runā par skaņu. Nepareizs skatījums uz šo produktu. Tas ir jāuzskata par vāciņu planšetei ar iebūvētiem skaļruņiem, nevis otrādi. Un gribēsi pirkt jaunu ierīci, veco pārdosi kopā ar Ammple, piemēram. Nu neder, diemžēl, man vairs N95 lādētājs pašreizējam tālrunim, līdzībās runājot. Arī Tava BT tumbiņa var kļūt nederīga jaunām ierīcēm, jo tiks izdomāts cits pārraides protokols.
    Un runāt par kaut kādu slaņas kvalitāti ir absurdi, ja izmanto kompresētas mūzikas datnes, BT, un biezpiena paciņas lieluma plastmasas skandu. Tas, protams, ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

    PurvaVelns
    12.05.2016 15:48
    Reply to  bombelats

    kaut gan… aizbraucot kaut kur… ja tikai tā padla līdzi… skatīties filmu tomēr ir patīkamāk ar biezpiena paciņām nekā bez…

    Roberts
    12.05.2016 16:09
    Reply to  bombelats

    Nu kā var būt nepareizs skatījums uz produktu, kas tiek prezentēts kā skaņas uzlabotājs?! Pēc Tevis sacītā, ja par skaņas kvalitāti runāt ir absurdi, kemēr nav ārkārtēji dārgas skaņas sistēmas, tad vēl jo vairāk – kāda jēga šim produktam? Nu nevajag pārspīlēt ar N95 salīdzinājumiem, jo BT tik drīz nepazudīs, un kā jau teicu – ir arī 3,5mm savienojums lielākajai daļai šadu skaņu ierīču. Un priekš vecajiem iPhone bija saražoti kaudzēm dažādas dārgas un lētas, lielas un mazas skaņas sistēmas, kurām centrā bija iPhone radītais savienojums. Un ja parastu mūzikas sistēmu var turpināt lietot dikti labi, tad šaubos, vai kāds tiešām lika tādai starpā Apple neveiklo pārveidotāju. Un par skaņas kvalitāti – nav jau tā, ka būtu tikai divas galējības, kur viena ir audio iekārtas pa vairākiem tūkstošiem un vads pa taisno no studijas tajās, un telefona skaļrunītis, kurā skan kaut kāds diktofona ieraksts zemā kvalitātē no radio. Te uzreiz ir skaidrs, ka atsevišķa tumbiņa>iebūvēts plakans skaļrunis, bez telpas. Protams, tā BT tumbiņa nav nekāds lampu pastiprinātājs, bet tomēr nav tas sliktākais variants, un krietni pārāks par planšetēs un lielākajā daļā portatīvajos iebūvētajās skandās. Savu BT skaļrunīti tam pašam portatīvajam slēdzu to klāt, jo skaņa ir krietni bagātāka, nav plakana… Read more »

    erikiss1
    11.05.2016 23:45

    Drošvien par kvalitāti gan var pastrīdēties :D

    Reklāma