Web Analytics
More
    Reklāma

    Siri izveidotājs parāda jaunā Viv asistenta iespējas

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā jau ziņojām, ka bijušie Siri izveidotāji nākuši klajā ar jaunu digitālo asistentu Viv, kas būtu uzskatāms par uzlabotu un spējīgāku Siri versiju. Viv esot vēl noderīgāks un intuitīvāks digitālais asistents, Viv pārspējot Siri, Google un Cortana iespējas.

    Kā jau bija gaidāms, Viv digitālā asistenta izveidotājs ir Ņujorkā palielījies ar Viv iespējām, solot inteliģentas iespējas visiem Viv izmantotājiem. Prezentācijas laikā Viv asistents apgrūtināts ar vairākiem ļoti sarežģītiem uzdevumiem. Integrētie trešo pušu servisi nodrošina iespējas rezervēt viesnīcu, izsaukt Uber taksometru, pasūtīt ziedus utt. Uzdoti arī jautājumi no sērijas “vai rīt piecos pēcpusdienā gaisa temperatūra pie Goldengeitas tilta būs augstāka par 21 grādu?”.

    Reklāma

    Prezentācijas laikā arī apstiprinātas baumas par Google un Facebook ieinteresētību Viv asistenta projektā, tomēr atklāts, ka pagaidām nekāda apvienošanās vai iegāde netiek plānota. Viv asistenta attīstībā 12.5 miljonus dolāru ieguldījis Facebook radītājs Marks Cukerbergs (Mark Zuckerberg) un Twitter vadītājs Džeks Dārsijs (Jack Dorsey).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma