Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Latvijas tirgū laiž jaunus SUPER UHD televizorus ar moderno webOS 3.0

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņo par paplašinātā 2016. gada televizoru modeļu klāsta pieejamību Latvijā. Lai savu televizoru skatīšanās pieredzi paceltu pavisam jaunā līmenī, klienti tiek aicināti izvēlēties no plaša premium SUPER UHD un UHD televizoru modeļu klāsta ar ekrānu izmēriem no 40 līdz pat 86 collām. Visi 2016. gada televizoru modeļi tiek piedāvāti ar uzņēmuma populārās Smart TV platformas jaunāko versiju webOS 3.0.

    Premium SUPER UHD televizori piedāvā augstāku krāsu atveidošanas spēju, progresīvas attēlu un skaņas uzlabošanas funkcijas, tostarp HDR Super ar Dolby Vision un LG īpašo ULTRA Slim dizainu. LG augstākā līmeņa televizori var lepoties ar nozarē vismodernākajiem In-Plane Switching (IPS), kas var lepoties ar tādām inovācijām kā True Black Panel un Contrast Maximizer. True Black Panel ir patentēta tehnoloģija, kas minimizē atspulgus un uzlabo kontrasta attiecību patīkamākai skatīšanās pieredzei, kamēr Contrast Maximizer nodrošina padziļinātāku attēlu un kontrastu, atdalot objektus no to foniem. Lai uzlabotu krāsu atveidošanu, ColorPrime Plus funkcija palielina krāsu gammu, ko iespējams attēlot uz ekrāna, radot attēlus ar padziļinātāku efektu un reālismu.

    Reklāma

    UHD televizori arī piedāvā ColorPrime Pro un HDR Pro tehnoloģiju, tie aprīkoti ar modernākajiem IPS 4K paneļiem un sniedz klientiem līdzīgu attēlu kvalitātes uzlabojumu klāstu, taču nedaudz atšķirīgā dizaina konfigurācijā.

    Viss SUPER UHD un UHD televizoru klāsts lepojas ar Ultra Slim dizaina konceptu – ārkārtīgi plānais ekrāns un gandrīz neredzamais rāmis sniedz peldoša televizora iespaidu. Jaunais modeļu klāsts arī piedāvā pirmšķirīgu skaņas kvalitāti. SUPER UHD televizoru izstrādē LG sadarbojies ar audio ekspertu Harman/Kardon, lai radītu skaļruņu sistēmu, kas nodrošina augstas kvalitātes detalizētu skaņu. LG jaunā Magic Sound Tuning funkcija nosaka un analizē skatītāja vidi, veicot noregulējumus, lai pielāgotu skaņu konkrētiem istabas apstākļiem. Tikmēr UHD televizoru klāsts ir papildināts ar ULTRA Surround sistēmu, kas skatītājiem nodrošina iegrimšanas efektu, kāds iepriekš bija iespējams vien kinoteātros.

    Papildus ievērojamiem attēla un skaņas kvalitātes uzlabojumiem, gan SUPER UHD, gan UHD televizoru modeļi ir aprīkoti ar jaunāko LG Smart TV platformas versiju webOS 3.0, kas nodrošina plašāku saturu un vēl intuitīvāku televizora funkciju kontroli. LG webOS 3.0 piedāvā trīs “maģiskas” Smart funkcijas – Magic Zoom (maģiskā tālummaiņa), Magic Mobile Connection (maģiskais mobilais savienojums) un uzlabota Magic Remote tālvadības pults. Magic Zoom nodrošina lietotājiem iespēju palielināt objektus un burtus bez attēla kvalitātes pasliktināšanas. Savukārt Magic Mobile Connection ļauj vienkārši savienot viedtālruni un LG Smart TV televizoru, izmantojot LG TV Plus mobilo aplikāciju, lai piekļūtu mobilajām aplikācijām televizora ekrānā. Pateicoties papildu pogām, uzlabotā Magic Remote tālvadības pults padara televizoru papildierīču kontrolēšanu vēl vienkāršāku. webOS 3.0 ievieš unikālu funkciju Channel Plus, kas piedāvā plašu interneta (OTT) saturu lietotājiem draudzīgā formātā.

    LG televizoru kategorija SUPER UHD televizori UHD televizori
    Televizoru modeļi UH95, UH85, UH77 UH75, UH65, UH63, UH61
    Ekrānu izmēri 86 – 49 collas 70 – 40 collas
    Ekrāns HDR HDR SUPER with Dolby Vision HDR Pro
    Ekrāna krāsas ColorPrime Plus ColorPrime Pro
    3D krāsu attēlošana
    Kontrasta uzlabotājs
    IPS ekrāns IPS 4K Quantum Display IPS 4K
    Plašs skatīšanās leņķis
    Dizains UniScreen, Metalic, Cinema Screen Metalic, Cinema Screen
    Ultra Slim dizains
    Skaņa Harman/kardon® ULTRA Surround
    Smart TV WebOS 3.0 WebOS 3.0
    Energotaupība
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    09.05.2016 12:28

    >ārkārtīgi plānais ekrāns

    nav būtisks cilvēkiem, kuri tv skatās no priekšas.
    turklāt, kā tas iet kopā ar augstas kvalitātes detalizētu skaņu?

    ka tik nav tā, ka ārējie skaļruņi par simtiņu nepiepūloties izbāž to kardonu….

    PurvaVelns
    09.05.2016 13:22
    Reply to  x

    fiziku tak nepiemānīsi. kaut gan tiem, kas pieraduši autobusā klausīties tuc tuc cs cs cs – tiem liksies wawww skaņa. lai viņiem tiek tas kardons :D

    as
    09.05.2016 14:11

    Mani biedē katra jauna OS uz ierīcēm, jo tas nozīmē, ka iepriekš pirktās app nestrādās, iepriekš veidotais saturs uz jaunās ierīces nespēlēsies, telefons vienosies tikai noteikta brenda utt

    Reklāma