Web Analytics
More
    Reklāma

    Esi pārāk aizņemts? Čata robots saziņā izliksies par tevi!

    Jaunākie raksti

    Milzīgais informācijas apjoms ir iepriekš licis pāriet no ierastās Facebook pārskatīšanas uz čata grupu veidošanu, tomēr jau šobrīd čata grupu skaits ir sasniedzis neaptveramus apjomus. Vairs nav iespējams izsekot līdzi visiem notikumiem, plānotajiem pasākumiem un lieliem draugu paziņojumiem par saderināšanos vai bērna dzimšanu.

    Tieši tāpēc hakatona laikā Ņujorkā pagājušās nedēļas nogalē tapušas iestrādnes čata robota izveidei, kas sazināsies ar draugiem tavā vietā. The Chat Bot Club izmantos Cisco Spark un IBM Watson, lai mācītos no lietotāja iepriekšējām sarakstēm izmantotos vārdus, valodas stilu, frāzes, emocijikonas. Čata bots spēs atbildēt uz dažādiem uzaicinājumiem, iespējams, arī ieplānoto pasākumu pievienot kalendāram.

    Reklāma

    Tiek plānots, ka The Chat Bot Club iespējas tiks iekļautas WeChat, WhatsApp, Kik, Facebook Messenger un citos saziņas servisos. Te gan būtu jāpiebilst, ka iepriekš saziņas servisi nav ļāvuši izveidot un iekļaut cilvēku aizstājošas tehnoloģijas ikdienas saziņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.05.2016 14:22

    Nu ko, jāsāk izmantot. Un “Hitler-loving sex bot” šeit nebūs apmācību kļūda.

    digitalk
    09.05.2016 14:37

    specdienestiem būs galvassāpes ;) vai lietotājiem, kuru čatbots izdomās izmantot kādu bijušu ironiski-agresīvu vārdu salikumu nepareizā kontekstā…

    Ralfs
    09.05.2016 14:45

    Tas ir tik smieklīgi -tāpēc vien jau- ka tik debīli!

    aninims
    09.05.2016 15:11

    aizvāciet tās lietuviešu reklamas.nevar normali lasit rakstus……..

    09.05.2016 15:27
    Reply to  aninims

    Par kādām “lietuviešu reklāmām” ir runa?

    PurvaVelns
    09.05.2016 15:43
    Reply to  aninims

    beidz ložņāt pa lietuviešu pornosaitiem, tad tev nerādīs lietuviešu reklāmas

    lolyou
    09.05.2016 17:58
    Reply to  aninims

    Reklāmas rāda atbilstoši lietošanas vēsturei.

    Kaspars
    09.05.2016 19:28

    Uz ko pasaule virzās: dators atbildēs tavā vietā, neticami… šādi turpinot var cilvēks zaudēt rīcībspēju un pats vairs nevarēs pieņemt lēmumus. No otras puses, labs fīča aizņemtiem cilvēkiem.

    kreatins
    09.05.2016 22:51
    Reply to  Kaspars

    Manuprāt, tas ir galīgi garām. Jau tā cilvēki slikti komunicē mūsdienās (nesatiekas, nesazvanās. Kad satiekas, tad katrs savā telefonā sēž) un tagad pat cilvēku vietā dators “komunicēs” ar citiem. Bēdīgi.

    Aizņemtība ir mīts un ērta atruna. Neviens nav tik aizņemts, lai nevarētu sameklēt sev nepieciešamo info vai kontaktēties ar sev tuvajiem cilvēkiem. Ir jāprot prioritātes nostādīt un pārvaldīt savu laiku.

    Nelabojams
    10.05.2016 07:19
    Reply to  kreatins

    Tieši gribēju teikt – ja tev nav laika ar kādu kontaktēties, tad vai tas vispār ir vajadzīgs? Ko tādi cilvēki tev faktiski nozīmē? Krāniņa pagarinājums purngrāmatā “draugu” skaita veidā un nekas vairāk.
    Nesen pats beidzot uztaisīju profilu purngrāmatā un tā i nevaru saprast šī pasākuma jēgu. Tikai nāk pastā spams “vai tu nepazīsti…” Nē, bļ&^%^%, nepazīstu un negribu pazīt!

    Janis
    10.05.2016 17:37
    Reply to  Nelabojams

    Tava “purnu grāmata” domāta jauniem un seksuāli aktīviem cilvēkiem, lai kad klubā esot esi dabūjis vairākus meiteņu numurus un vārdus, un beigu beigās dodies mājās ar vienu no viņām, tad vēlāk no rīta, “iečeko” citas un ja ir labas, sazinies … Ak jaunība :D
    P.s.
    Tev to nesaprast…
    P.s.s
    Protams ir arī citi pielietojumi:)

    IRC - tie tik bija laiki
    05.07.2016 23:04

    Nekas jauns tas nav. Jau X gadus atpakaļ, kad vēl nebija tādu sūdu kā feisbūk u.c. un tauta tusēja pa IRC, mums kanālā bija bots, kas simulēja sarunu ar kanāla apmeklētājiem. Šķiet, ka man vēl joprojām ir saglabājušās kautkur šo sarunu izdrukas – diezgan smieklīgi dialogi, jo nejauši kanāla apmeklētāji nezināja, ka tas ir bots (eggdrops ar skriptiem) un domāja, ka runā ar cilvēku.

    Sveiciens visiem, kas savā laikā tusēja #latvija, #alus, #riga u.c. kanālos irc.ludd.luth.se, irc.funet.fi, vēlāk arī irc.apollo.lv.

    digitalk
    06.07.2016 05:15

    Albatross!

    Reklāma