Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzsāks Coolpad Torino S tālruņa pārdošanu Latvijā

    Jaunākie raksti

    Coolpad piedāvā viedtālruņus ar inovatīvu dizainu, lielisku kvalitāti un plašām iespējām par pieņemamu cenu. Šī Ķīnas ražotājs ir pierādījis, ka, piemēram, 4G, IR ports un pirkstu nospiedumu lasītājs var būt pieejams ikvienam. Jaunais Coolpad Torino S tālrunis nav izņēmums. Tas Latvijā būs nopērkams maija vidū baltā un šampanieša krāsas par € 179.

    Coolpad dizainerus iedvesmojusi daba, veidojot unikāli izliekto un taustei patīkamo Torino S viedtālruni. No aizmugures tas atgādina baltu upes oli. Līdzīgā stilā veidots priekšējais ekrāns, kur Coolpad ir izmantojis 2.5D izliekto stiklu, nodrošinot tālrunim nepārtrauktu un kompaktu izskatu.

    Reklāma

    Coolpad Torino S ir skaists, no stikla veidots tālrunis ar 4,7″ HD izšķirtspējas ekrānu (1280 x 720), kura izšķirtspēja ir 312,5 pikseļi collā. Tālruņa aizmugurē ir pirkstu nospiedumu lasītājs, ko var programmēt darbam līdz 5 pirkstiem (lai atbloķētu tālruni, uzņemtu pašbildes, ātri atvērtu lietotnes). Šis skaistais tālrunis darbojas ar divām SIM kartēm, tas ir 4G telefons ar 2 GB RAM + 16 GB ROM atmiņu, kas paplašināma ar mikro SD karti. Torino S darbina Qualcomm Snapdragon 410 četrkodolu 1.2GHz procesors. Šo tālruni viegli lietot ar vienu roku, un tā pirkstu nospiedumu lasītājs ļauj lietotājam ieprogrammēt pirkstu nospiedumu skenēšanu līdz pat 5 pirkstiem, lai veiktu dažādus uzdevumus: tālruņa atbloķēšanu, lietotnes palaišanu, ātru fotografēšanu vai pašbilžu uzņemšanu, sarunu ierakstīšanu vai drošu maksājumu veikšanu. Coolpad Torino S pirkstu nospiedumu lasītājs ir tik ātrs, ka tālruņa atbloķēšana prasa tikai 0,5 sekundes, savukārt pēc 0,24 sekundēm jau iespējams fotografēt. Lasītājam ir arī 99,9% precizitāte, un tas darbojas arī ar slapjiem pirkstiem, un tam ir pārklājums, kas ir bijis pārbaudīts 10 miljoniem pieskārienu, tāpēc pirkstu nospiedumus var skenēt visos virzienos.

    Šis Coolpad viedtālrunis ir tikai 7,9 mm plāns, tam ir IR tālvadības pults, kas var būt parocīgi, ja vēlaties kontrolēt visu sadzīves tehniku ar vienu ierīci. Tālrunim ir 8 MP galvenā un 5 MP priekšējā kamera. Torino S ir jaunā Android ™ 5.1 Lollipop operētājsistēma ar COOL UI 8.0. Akumulatora ietilpība ir 1800 mAh. Tālruņa lielums ir 139 x 67,8 x 7,9 mm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    02.05.2016 11:30

    a es kabatā nēsāju ozola zīli. laimei. Būtu šim brūna aizmugurīte, varētu pielāgot latviskajai dzīves uztverei… upes oļi – ņe naše eto…

    elvaldo03
    02.05.2016 14:45

    Baterija gan niecīga. Gan jau ka dienu iztikt nebūs viegli.

    x
    02.05.2016 15:58

    >tam ir IR tālvadības pults

    droši ka tas pats augstāk jau pieminētais IR ports. Pults telefonam būtu ekstravaganti pat priekš ķīnieša :))

    digitalk
    02.05.2016 16:11

    > Lasītājam ir arī 99,9% precizitāte, un tas darbojas arī ar slapjiem
    pirkstiem, un tam ir pārklājums, kas ir bijis pārbaudīts 10 miljoniem
    pieskārienu, tāpēc pirkstu nospiedumus var skenēt visos virzienos.

    kāpēc ‘tāpēc’??

    PurvaVelns
    02.05.2016 16:29
    Reply to  digitalk

    te vispār izskatās, ka rakstītājam maksāts pēc zīmju skaita.

    Reklāma