Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp iegūs balss pastu un ZIP arhīva datņu sūtīšanu

    Jaunākie raksti

    Facebook piederošā WhatsApp lietotne tiek attīstīta visu laiku, saņemot dažādus pamatīgus uzlabojumus. Pēdējais jaunums bija pilna saziņas un dokumentu šifrēšana visās ierīcēs. To drīzumā papildinās ZIP arhīva datņu nosūtīšanas iespējas. WhatsApp lepojas ar IP balss pārraides jeb VoIP nodrošināšanu, kas turpmāk iegūs atzvanīšanas un balss pasta iespējas.

    WhatsApp jau šobrīd nodrošina vairāku dažādu dokumentu datņu pievienošanu, tomēr ZIP arhīvu nosūtīšanas iespējas novērtēs tie, kuriem nākas sūtīt vairākus dokumentus vienlaicīgi. ZIP arhīvs ir piemērots dokumentu datņu apjoma pamatīgai samazināšanai.

    Reklāma

    Lai arī balss pasta iespējas ir visai vecmodīga saziņas instruments, kas pie mums Latvijā gandrīz nemaz netiek izmantots, tomēr WhatsApp pievienotās balss pasta iespējas pat varētu būt visai noderīgas – nenāksies veikt atsevišķu balss paziņojuma izveidi, tā vietā var veikt zvanu un atstāt balss pasta paziņojumu.

    WhatsApp nav izziņojis jaunumu ieviešana laiku, bet tiem būtu jānonāk pie lietotājiem līdz ar nākamo iOS un Android lietotnes atjauninājumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma