Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi vadītājs parāda jaunu fitnesa aproci

    Jaunākie raksti

    Fitbit un Apple Watch varbūt arī ir ļoti populāri fitnesa aproču un viedpulksteņu zīmoli, tomēr Xiaomi tos grasās tuvākajos gados pārspēt ar neticami lētu Mi Band sērijas fitnesa aproču piedāvāšanu. Xiaomi Mi Band sērijas fitnesa aproces ir noslēgušas 2015. gadu ar pārsteidzošu otro vietu pasaulē aiz Fitbit, un tas viss sasniegts gada laikā.

    Xiaomi atklājis, ka 2015. gada pirmo deviņu mēnešu laikā piegādāti 10 miljoni Mi Band fitnesa aproču visā pasaulē. Fitnesa aproču piegādes apjomi ir pamatīgi auguši visiem ražotājiem, bet Xiaomi Mi Band lētākā aproce maksā tikai 15 dolārus (mums pieejamo Ķīnas interneta veikalu uzcenojums Xiaomi Mi Band padara par drīzāk 30 dolāru ierīci), kas arī ir galvenais Mi Band popularitātes iemesls. Tirgus analītiķi lēš, ka Xiaomi spējis saudzēt savu fitnesa aksesuāru pārdošanu 2015. gada laikā par vismaz 800%. Pirmās Mi Band aproces iznāca 2014. gada vidū un tās uzreiz iekaroja pircēju maciņus.

    Reklāma

    Xiaomi vadītājs Lei Jun ir tikko palielījies ar Mi Band 2 aproces modeli, kas sekos pirmās paaudzes Mi Band pēdās. Sīkāka informācija par Xiaomi Mi Band 2 aproci nav zināma, tomēr var paredzēt, ka tās iespējas daudz neatšķirsies no pirmās paaudzes Mi Band, lai saglabātu zemo cenu.

    Xiaomi Mi Band 2 aproci oficiāli varētu izziņot 10. maijā, kad Pekinā norisināsies 6.4 collu Xiaomi Mi Max viedtālruņa izziņošana.

    xiaomi-mi-band-2 xiaomi-mi-band-2-tease

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JG
    26.04.2016 13:29

    Arti, kur sanāk 15usd aproce Ķīnas veikalā par 30usd? Pasūtīju pirms laika Miband 1s caur Gearbest un finālā ~15eur bija.

    A-Z
    29.04.2016 13:46
    Reply to  JG

    1s ar pulsometru ir parasti ap tiem 15 eiro vai nedaudz virs, tur regulāri atlaides ir.
    Parastā, atjaunotā versija, maksā ap 11-13 eiro, savukārt pati pirmā versijaap kādi 15-16 eiro.
    Pirmā versija labāka ar to, ka ir krāsainās diodes, savukārt pirmās versijas atjauninājums jau ir ar baltām, vienkrāsainām diodēm.
    Jāsaka, ka aproci itin viegli pazaudēt, pareizāk sakot, pašu Mi moduli, ja roka aiz kaut kā aizķeras, piemēram, velkot nost smagu mugursomu, cieši pieguļošu jaku ar šaurām piedurknēm vai arī vienkārši maucot kaut kur pa meža brikšņiem, tad tas modulis, pateicoties lokanajai aprocei, izkrīt ārā kā tāda ola.

    as
    26.04.2016 13:48

    Ja jau fitnesa aproces, tad saprotu, ka kautkā jābūt iespējai tās sajūgt ar populārākajām fitnesa programmām. Tā ir, vai tās darbojas tikai ar kautkādām savām app? Mani interesē vai šis verķis darbosies ar Endomondo. Varbūt kādam ir jau zināms risinājums, kura lētā aproce ar HR un vēlams GPS trackingu sajūdzas kopā ar Endomondo, lai turpmāk nevajadzētu tā slogot telefonu, sevišķi ilgos workoutos?

    Jānis A
    26.04.2016 16:28
    Reply to  as

    Tādu tu laikam neatradīsi, vismaz paskatoties 1a aproces (ne pulksteņus) kuras ir savienojamas ar mobilo un kurām ir HR monitors, bet NAV gps, lētākā ir 123 euro.
    Ar gps vispār nav.
    Tā kā palielam vienīgi sakarīgā aproce ir Microsoft band 2.
    Tas pats atkritums fitbit (kurš nav savienojums ar apple health) netracko gps’u izņemot pašu dārgāko modeli.

    as
    26.04.2016 13:49

    Internets saka šādu risinājumu. Ir kāds LV izmēģinājis šo dzīvē?: The MiFit in Google playstore isn’t working well with 3rd parties apps. Get the China Mainland version from Official Mi App Store http://app.mi.com/detail/68548?ref=search It will display in English. I have no idea what’s the difference between both version, however i am able to make it work with endomondo. If you paired your 1s with MiFit at first… endomondo will NOT able to collect the continsouly HR. I got those tips from some china forums and realized: Unpair your 1S inside MiFit(play store version) Uninstall your old MiFit downloaded from playstore. DL the China ver. of MiFit. Don’t launch it… yet ! Turn on Aeroplane mode then turn it off again. Turn on BT and Scan your 1S in bluetooth setting. Pair it ! Launch Endomondo, scan BT device, pair it. Quit Endomondo. Turn on GPS & Data/Wifi (internet connection) Launch MiFit(Mi Store version), pair your 1S. Click running on the screen(***this is the crucial part, playstore version doesn’t have that Start running button***) Click Start running, you will see MiFit wilil display continous HeartRate. Now go launch your Endomondo, click start activities, it will show the HeartRate. Woola ! you’ve… Read more »

    Jānis
    27.04.2016 10:56
    Reply to  as

    Jā, izpildīju visus šos soļus un beigu beigās Endomondo rādīja pulsu skrējiena laikā.
    Tikai mērījumus nevarētu nosaukt par precīziem un uzticamiem – dažreiz bija ok, bet citkārt rādīja zemāku kā vajadzētu, pāris reizes bija tā, ka uz kādām 10 minūtēm vispār nemērīja.
    Varbūt jaunajā firmwarē ir mazāk gļuku, neesmu to vēl izmēģinājis.

    Toms Kusiņš
    26.04.2016 15:15

    Šobrīd pats lietoju Miband 1s, nopirku par 15eur. Labi sinhronizējas ar google fit, ar endomondo diemžēl nekā, aproce spēj atšķirt skiriešanu no iešanas, bet ja savu rīta skrējienu gribu kādam iebāzt sejā, tad jāslēdz vien endomondo. Izvēlējos bez HR sensora, jo mērīt uz rokas ir tāda diezgan liela muļķība – nav precīzi un jēgas maz. Ļoti patīk gudrā modinātaja funkcija, kā arī notifications (tam gan neizmantoju xiaomi oriģinālo aplikāciju bet gan Mi band tools). Xiaomi variants ir ļoti labs cilvēkiem, kuri īsti nav pārliecināti – vajag viņiem kaut kādu tādu activity trackeri vai nevajag – 15 euro nav žēl izmēģināšanai.

    Vārds
    26.04.2016 15:31
    Reply to  Toms Kusiņš

    Kā bez HR viņš īsti mēra miegu(dziļās seklās fāzes)?. Man ir ar HR, tiesa tas sensors ir ļoti neprecīzs, var nomērīt uz 200, tad mērīt un rādīt 80.. vai arī noņēmt aproce un mērīt “gaisu” un arī ~80 rāda.

    Toms Kusiņš
    26.04.2016 17:01
    Reply to  Vārds

    Visticamāk pēc akselerometra datiem, lai gan tas nav ne īsti precīzi(it īpaši, ja gultā neesi vienīgais gulētājs) ne vajagdzīgi. Tā pati modināšanas fīča ir jauka – lēnām izvelk no miega, pirmo reizi novibrē vienreiz (to parasti nejūt), tad divas utt. vienmēr pamostos pirms modinātāja, ja roka ir zem spilvena, tad pamostos no vibrācijas skaņas.

    Reklāma