Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify lietotāju informācija nonāk tīmeklī, ziņo par uzlauztiem kontiem un mainītiem iestatījumiem

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka urķi ir piekļuvuši Spotify lietotāju datiem – Pastebin tīmekļa vietnē nonākuši vairāki simti e-pastu, lietotāja vārdu, paroļu un cita Spotify lietotāju informācija. Šobrīd Spotify uzsver, ka lietotāju datiem neviens nav piekļuvis, tomēr izskan arī viedokļi, ka Spotify lietotāju dati iegūti jau pirms vairākām dienām.

    Spotify oficiāli norādījis, ka regulāri tiekot pārskatīts Pastebin un līdzīgu tīmekļa lapu saturs. Ja tiek konstatēta datu noplūde, uzreiz tiekot informēti lietotāji ar lūgumu nomainīt paroli. Pagaidām Spotify nav atzinis lietotāju datu noplūdi.

    Reklāma

    Bet ir jāsaprot, ka urķu iegūto datu pārbaude var aizņemt laiku, iespējams, Spotify vēl ar šo uzdevumu nav ticis galā. Pastebin pieejamā informācija ietver arī Spotify konta detaļas par apmaksu, izvēlēto plānu, lietotāja valsti utt., tāpēc tiek pieļauts, ka uzlauzts tieši Spotify, nevis lietotāju dati nākuši no kāda cita servisa.

    Pieejama arī informācija, ka maksas Spotify lietotāju kontus vienkārši izmantojot citi cilvēki – tiekot klausītas un sarakstiem pievienotas konta īpašniekiem neraksturīgas dziesmas, arī nomainīti e-pasti un citas pieteikšanās informācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Inspektors Grauds
    26.04.2016 12:15

    Šeit atradās nopludinātā informācija: http://pastebin.com/hF4KXfp6

    Diemžēl no google saved copy neko nevar noslēpt…

    Jānis A
    26.04.2016 12:25

    This page has been removed!

    This page is no longer available. It has either expired, been removed by its creator, or removed by one of the Pastebin staff.

    Nu jā…

    Patiesība ir tur ārā
    26.04.2016 12:31

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://pastebin.com/hF4KXfp6
    Nav tur no LV neviens sarakstā. Un nepildiet NEVIENU formu internetā, kur prasa ievadīt savus datus, lai pārbaudītu vai neesi “nopludināts”.

    Hehehe
    27.04.2016 09:08

    Nekas tur nav uzlauzts.. Sentry MBA un darboņi no crackingking.com un leakforums.com
    Tur vienmeŗ var dabūt bezmaksas šos lauztos kontus + arī pašas programmas un SQLi dumpus ar ko lauzt pašam, proxy listi arī ir. Wordlisti tiek uzģenerēti no daudz dažādiem sarakstiem un reāli kādreiz noplūdušiem kontiem citos saitos, dažādās kombinācijās. Nepieciešams tikai “capture” fails, kurš pēc tam smuki izvada ārā derīgo kontu informāciju, filtrējot POST/GET pieprasījumus. Easy AF, šādi lauž arī Netflix, Deezer, Origin, Hulu u.t.t.

    Reklāma