Web Analytics
More
    Reklāma

    Īsziņu lietotne baida piratizētas programmatūras izmantotājus

    Jaunākie raksti

    Textra SMS lietotne ar paziņojumiem baida tos Android izmantotājus, kuri bezmaksas lietotni ieguvuši pirātiskā ceļā. Textra SMS lietotne ir pieejama Google Play Store bez maksas, bet lietotnes uzturēšanu nodrošina reklāmas. Textra SMS lietotne ir visai populāra – no Google Play Store tā ielādēta starp 5 un 10 miljoniem reižu.

    Pirāti nesnauž, atļaujot izmantot populāro īsziņu sūtīšanas lietotni bez reklāmu apskatīšanas. Protams, tādējādi lietotāji var iedzīvoties kādā ļaundabīgā programmatūrā, kā arī šajā gadījumā pati Textra SMS lietotne uzstājīgi pieprasta uzstādīt pilnvērtīgu lietotnes versiju no Google Play Store.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav skaidrs, ko un kam Textra SMS lietotne grasās nosūdzēt. Tomēr piratizētās Textra SMS lietotnes izmantotājiem ir jārēķinās, ka ik pa laikam tiks saņemta ziņa ar aicinājumu uzstādīt viedtālrunī Textra SMS ar visām reklāmā. Tiek minēts, ka šādi paziņojumi ir iedarbīgi, daudzi pārgājuši uz Textra SMS lietotni, kas iegūta no Google Play.

    textra

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.04.2016 17:06

    Varēja taču nekautrēties un ņemt piemēru no “policijas vīrusu” autoriem, nošifrējot ierīcē un mākonī pieejamos lietotāja datus un piedāvājot tos atšifrēt, ja lietotājs nopirks aplikācijas maksas versiju :)

    PurvaVelns
    26.04.2016 09:02
    Reply to  Krotow

    varēja nekautrēties un izlaist maksas versiju pa 1 eiro bez reklāmām. ieguvumi noteikti būtu lielāki. besī tās bezmaksas progzas ar reklāmām.

    NkowWhatUNow
    28.04.2016 11:57

    Nevajag likt kreiso versiju. Vajag reklāmas bloķēt host faila līmenī.

    Krotow
    29.04.2016 10:33
    Reply to  NkowWhatUNow

    Vairākumam tas nederēs, jo bez telefona root-ošanas hosts failu izmainīt nevar.

    Reklāma