Web Analytics
More
    Reklāma

    STAMINA enerģijas taupīšana atgriezīsies Xperia viedierīcēs ar Marshmallow operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Tīmeklī izvietota e-petīcija savākusi nepieciešamās lietotāju balsis, kā arī e-petīcija šoreiz neticamā kārtā tik tiešām darbosies – Sony ir oficiāli apstiprinājis, ka Xperia viedtālruņos ar Marshmallow operētājsistēmu atgriezīsies STAMINA enerģijas taupīšanas režīmi.

    Google jau šobrīd piedāvā Marshmallow operētājsistēmā iebūvētu Doze enerģijas taupīšanu, tomēr tā nav pietiekami agresīva un lietotāji nekādi nevar ietekmēt enerģijas taupīšanu vai netaupīšanu. STAMINA enerģijas taupīšanas režīmi atgriezīsies pie Xperia Z5 sērijas lietotājiem, kā arī pie Z3+, Z3, Z3 Compact un Z2 viedtālruņu īpašniekiem.

    Reklāma

    STAMINA enerģijas taupīšanai nāksies sadzīvot ar Android 6.0 Marshmallow iebūvēto Doze Mode, jo Google ražotājiem neļauj Doze atspējot. STAMINA enerģijas taupīšanas režīmi tiekot testēti izmantošanai Android 6.0 Marshmallow viedierīcēs, bet ražotājs pagaidām neziņo par plānoto jauninājuma iznākšanas laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    18.04.2016 14:07

    izskatās, ka dažādi ražotāji dzelzim un OSam nenāk par labu niansēm, kas tiek aizmirstas vai ignorētas savstarpējo interešu konfliktos.

    18.04.2016 15:24
    Reply to  x

    Tieši Xperia gadījumā ir ar ko salīdzināt – 5.0 ar STAMINA bija daudz labāks akumulatora darbības laiks nekā 6.0 bez STAMINA. Manā gadījumā pamatīgi palīdzēja STAMINA pulkstenis, kas pēc bloķēšanas pogas nospiešanas iededzina ekrānu, bet nestartē nevienu app, nevienu Wifi, neko. Karsa, šķiet, arī mazāk Snapijs 810.

    miklucis
    19.04.2016 12:11

    Marshmallows uz z5 jau ir, bet STAMINAS nav.
    nekorekts info.

    Reklāma