Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro izlaiž virtuālās realitātes kameru

    Jaunākie raksti

    Pēdējā informācija norāda, ka GoPro sporta kameru tirgū vairs neveicas spīdoši, arī citi ražotāji aptvēruši sporta kameru peļņas iespējas, piedāvājot konkurētspējīgas cenas un ne sliktāku kvalitāti par GoPro. Tomēr GoPro meklē jaunus tirgus, un uzņēmums ir iesaistījies virtuālās realitātes kameru ražošanā.

    GoPro ir izziņojis ne tikai jaunu virtuālās realitātes kameru Omni VR, bet arī veselu platformu, kas paredzēta video uzkrāšanai un pārsūtīšanai citiem lietotājiem. Omni VR virtuālās realitātes kamerai ir sešas savā starpā sinhronizētas kameras, kas spēj filmēt 360 grādus horizontāli, kā arī uz augšu un leju.

    Reklāma

    Omni VR virtuālās realitātes kamera faktiski ir sešas Hero4 kameras, ko kopā saista alumīnija rāmis. Omni VR virtuālās realitātes kameras komplekta cena ir 4999 dolāri, un tā spēj uzņemt gandrīz pilnas sfēras 8K video. Virtuālās realitātes video apskati nodrošinās GoPro VR mājaslapa kopā ar bezmaksas iOS un Android lietotnēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Piektdiena ir klāt
    18.04.2016 11:23

    Atkal čaļi pārforsē ar cenu! 5000$ neviena mājsaimniecību un pat sporta fanāts negribēs pirkt tādu! Var tač atrast labu labo pa 400 $ ricoh theta

    Fakti
    18.04.2016 19:37

    … “un ne sliktāku kvalitāti par GoPro” – raksta autors laikam nav redzējis to citu ražotāju “kvalitāti” :D, vienīgais SONY pie labas gaismas ir lietojams, bet detaļas ēnas daļās tai ir krietni sliktākas + citi mīnusi….
    Par GoPro cenu gan taisnība – ir jūtami sadārdzināta, bet nu kamēr GoPro ir labākais nekas cits natliek, kā maksāt.

    Reklāma