Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Eiropā izlaiž LG SIGNATURE premium zīmola produktus

    Jaunākie raksti

    Inovāciju festivālā Innofest 2016, kas šogad norisinājās Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, LG Electronics (LG) paziņoja par jaunā premium zīmola LG SIGNATURE oficiālu laišanu Eiropas tirgū. Apmeklētāji LG ikgadējā Innofest, kas šogad pulcēja vairāk nekā 225 viesus no reģionālajiem mazumtirgotājiem, biznesa partneriem un medijiem, tika arī iepazīstināti ar pasaules Ginesa rekordu pārspējušo LG Centrum System veļas mazgājamo mašīnu.

    LG Centum System–  veļas mašīna, kas palīdz labot Ginesa rekordu

    Centum System ir, iespējams, pasaulē klusākā veļas mazgājamā mašīna. Profesionālais kāršu namiņu meistars Braiens Bergs sasniedza jaunu pasaules rekordu ar augstāko kāršu namiņu, kas izveidots 12 stundu laikā. Šī Ginesa rekordu pārspējusī 3,3 metru augstā struktūra tika izveidota uz LG Centum veļas mazgājamās mašīnas, kamēr tā griezās ar 1000 apgriezieniem minūtē.

    Reklāma

    LG-CENTUM-WM-GUINNESS-WORLD-RECORD-3

    LG unikālajā Centum System izmantota jauna amortizācijas sistēma, kas aprīkota ar amortizatoriem, kuriem līdzīgi atrodami automašīnās. Šī fiksētās tvertnes sistēma būtiski samazina vibrāciju un skaņas līmeni. Likvidējot tradicionālās atsperes, lai atbalstītu ārējo tvertni, Centum SystemTM veļas mašīna var lepoties ar vienu no klusākajiem griešanās cikliem tirgū, radot vien 67dB skaņu, kas ir līdzvērtīga normālas sarunas skaļumam. Turklāt, pateicoties mazākam kustīgo detaļu skaitam, tiek samazināta berze, kas veļas mazgājamajās mašīnās parasti veicina to nolietošanos. Tāpat šī veļas mašīna nodrošina augstu enerģijas taupības reitingu A+++-60% apmērā. Bez tam, LG Centum System veļasmašīnu motoram nodrošina 20 gadu garantiju.

    DSC01046

    LG SIGNATURE – jauns standarts premium iekārtu tirgū

    LG SIGNATURE apvieno uzņēmuma labākās tehnoloģijas un mūsdienīgākos dizaina risinājumus vienā produktu klāstā. Sākotnējā LG SIGNATURE sērijā ir iekļautas trīs unikālas sadzīves tehnikas ierīces: īpaša TWIN Wash veļas mazgājamā mašīna, Door-in-Door dubulto durvju ledusskapja pēdējā versija un futūristisks hibrīda gaisa attīrītājs:

    • LG TWIN Wash piedāvā minimālisma dizainu un skārienjūtīgu Quick Circle lietotāju saskarnes paneli, kas iestrādāta stikla durvīs 17 grādu leņķī, nodrošinot tā atvieglotu izmantošanu pat stāvot kājās. Modernais un izsmalcinātais emaljas pārklājums arī novērš pirkstu nospiedumu palikšanu un rūsas rašanos.
    • LG apbalvojumus ieguvušo Door-in-Door dizainu pacēlis vienu līmeni augstāk, tam pievienojot Knock-On Door-in-Door funkciju, kas padara tonēto Door-in-Door nodalījumu caurspīdīgu ar vienkāršu piesitienu. Tuvojoties ledusskapim ar produktiem aizņemtām rokām, durvis tiks atvērtas automātiski.
    • LG Signature gaisa attīrītājs nodrošina lietotājiem iespēju caur caurspīdīgu paneli vērot gaisa attīrīšanas procesu. Aprīkots ar modernu Aqua-Cyclone funkciju un LG Smart PM1.0 indikatoru, gaisa attīrītājs pilnībā likvidē smakas, kā arī līdz pat vienam mikrometram mazus putekļus.

    SmartThinQ – veida mājokļa pārvaldes sistēma

    Vēl viens jaunums no LG ir SmartThinQ sensors. To iespējams novietot uz tradicionālām sadzīves tehnikas iekārtām, lai, piemēram, brīdinātu lietotājus ar viedtālruņa palīdzību, kad veļas mašīna ir beigusi ciklu vai ledusskapja durvis tikušas atstātas vaļā. Lai papildinātu SmartThinQ sensoru un LG plašo viedo ierīču klāstu, LG izstrādājis SmartThinQ Hub sistēmu, lai apkopotu informāciju un komunicētu ar SmartThinQ sensoriem un viedam ierīcēm, nodrošināt vieglāku un ērtāku mājokļa pārvaldi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    11.04.2016 16:32

    >motoram nodrošina 20 gadu garantiju

    nesmīdiniet manas čības…..LG gaidīs 20 gadus, pirms es pirkšu jaunu vešeni?

    nē, salūzīs cits mezgls, uz ko garantija ir tikai 2 gadi, bet cena – 1/2 no jaunas vešenes.

    Reklāma