Web Analytics
More
    Reklāma

    Greenify izstrādātājs izveido Nevolution paziņojumu kontroles lietotni

    Jaunākie raksti

    Android pielāgojams ir it viss, kas arī ir viena no lielākajām atšķirībām starp Google mobilo operētājsistēmu un iOS vai Windows Phone/ Windows 10 Mobile. Populārās lietotnes Greenify izstrādātājs ir izveidojis Nevolution lietotni, kas spēj pielāgot dažādus lietotņu un sistēmas paziņojumus. Nevolution pat piedāvā izveidot dažādus spraudņus, kas nozīmē, ka lietotne turpinās attīstīties arī ar citu izstrādātāju palīdzību.

    Nevolution izstrāde ilgusi vairākus mēnešus, tāpēc dažiem ziņa nebūs jaunums. Nevolution pieprasīs pieeju paziņojumiem, tos apkopos un piedāvās paziņojumu pielāgošanas iespējas. Paziņojumus var izslēgt, ieslēgt un pat apvienot.

    Reklāma

    Nevolution izmantošanai nebūs nepieciešamas root pieejas tiesības. Varētu iebilst, ka sākotnēji lietotne neizskatās vienkārši izmantojama, tomēr vienmēr pastāv iespēja atgriezt visus paziņojumus to sākotnējā stadijā. Nevolution ir bez maksas pieejama Play veikalā, saiti meklē zemāk pie Avota.

    ap_resize

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ..
    07.04.2016 08:56

    Android protams pielāgojams vairāk, bet iOS visus paziņojumus var kontrolēt sistēmas iestatījumos, bez jebkādiem trešajiem izstrādātājiem, kuriem jāatļauj piekļuvi visiem saviem paziņojumiem. Bet savā laikā Greenfy man bija ļoti noderīgs, lai ierobežotu citu programmu fona darbību. Tur gan bija nepieciešams telefonam root access.

    07.04.2016 10:14
    Reply to  ..

    Nu jau vismaz gadu Greenify visai veiksmīgi iet arī bez root. Protams pilnas iespējas un sistēmas procesu apturēšana ir tikai ar root.

    Reklāma