Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT mājas viedtelevīzijas testam pieteikušies jau 1000 interesentu

    Jaunākie raksti

    Nedēļas laikā kopš Latvijas Mobilais telefons prezentēja LMT mājas viedtelevīziju jau vairāk nekā 1000 cilvēku pieteikušies testēt Latvijā pirmās viedtelevīzijas iespējas.

    LMT mājas televīzija ir īpaši Latvijas patērētājiem pielāgota viedtelevīzijas satura platforma, kas jau šī gada laikā būs pieejama LMT pieslēguma “Internets mājai” lietotājiem 4G tīklā. LMT mājas viedtelevīzija paplašinās un mainīs ierasto TV funkcionalitāti, piedāvājot vienā platformā – televizorā – skatīties gan tradicionālo TV saturu, gan arī piekļūt jauno mediju satura piedāvājumam.

    Viedtelevīzija ļaus lietotājam pašam izvēlēties, ko skatīties savā televizorā. Bez ierastās TV programmas un vietējo un ārzemju TV kanālu pakas, tajā pieejams arī arvien augošs klāsts ar bezmaksas un maksas Google Play lietotnēm ar simtiem papildus TV kanālu, kā arī mobilās televīzijas LMT Straume tiešraidēm no sporta, kultūras pasākumiem un konferencēm. Viedtelevīzijā būs arī tādas izklaides iespējas kā, piemēram, programma bērniem un videospēles.

    LMT aicina interesentus iesaistīties pirmās Latvijas viedtelevīzijas testēšanā un pielikt roku tās izaugsmē. Pieteikties iespējai testēt LMT mājas televīziju var ikviens LMT pieslēguma “Internets mājai” lietotājs LMT mājas lapā: lmt.lv/tvtests. Sākotnēji bezmaksas testu varēsim nodrošināt ierobežotam klientu lokam dažādās Latvijas vietās atkarībā no 4G tīkla pieejamības, citu LMT pakalpojumu izmantošanas ilguma un gatavības sniegt vērtējumu un ieteikumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    04.04.2016 09:55

    Kas tas tāds ir – kārtējais Android TV puļķis, kas internetu ņem no LMT 4G vai tam klāt vēl nāk saturs, aplikācijas etc no LMT? LMT taču nav TV kanālu! Panorāmu rādīs?

    04.04.2016 09:56
    Reply to  as

    Android TV kaste, kas internetu ņem no LMT 4G mājas interneta pakalpojuma rūtera. Jā, klāt nāk pašu gatavots (Straume) vai piesaistīts saturs un kanāli ar kuriem tiks noslēgti attiecīgie līgumi.

    Mārtiņš Vācietis
    15.04.2016 10:20

    Vai kāds no Kursora lasītājiem, blogeriem vai garāmgājējiem ir ticis pie testa iekārtas? Kas tur ir labs? Kā tā TV darbojas? Vai ir kaut kādi arhīva vai ieraksta elementi kā interaktīvajai TV?

    Reklāma