Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Mi Ecosystem pirmais vēstnesis ir vieds rīsu vārītājs

    Jaunākie raksti

    Xiaomi ir uzsācis izplesties ne tikai viedtālruņu tirgū. Ķīnā pieejami Xiaomi gaisa attīrītāji, ūdens filtri, mājas drošības sensori un vairāki citi produkti. Xiaomi centieni iekarot mājokļus jau tiek salīdzināti ar IKEA – lēti produkti ar pieņemamu kvalitāti un dizainu.

    Jaunākais Xiaomi viedprodukts ir rīsu tvaicējamais katls (Mi Induction Heating Pressure Rice Cooker) par aptuveni 150 dolāriem, turklāt rīsu katlu var darbināt ar lietotnes palīdzību. Xiaomi rīsu tvaicējamais katls esot četras līdz piecas reizes lētāks par Japānā ražotām Toshiba un citu ražotāju viedkatlu alternatīvām.

    Reklāma

    Xiaomi rīsu tvaicējamais katla viedtālruņa lietotne ļauj noskenēt rīsu iepakojuma svītrkodu, un katls pats spēs piemeklēt labāko tvaicēšanas programmu rīsu šķirnei. Katla viedtālruņa lietotnē var iestatīt iecienīto rīsu pagatavošanas pakāpi. Xiaomi rīsu tvaicējamā katla atmiņa glabā informāciju par 200 dažādām rīsu šķirnēm un 2450 pagatavošanas kombinācijām.

    Rīsi ir Japānā, Ķīnā un abās Korejās ļoti iecienīts pamatēdiens. Šajās zemēs rīsus ēd tāpat kā eiropieši maizi – kopā ar visu iedomājamo un neiedomājamo. Balti rīsi simbolizē auglību, laimi un labklājību.

    Mi_IH_Pressure_Rice_Cooker_app

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    30.03.2016 12:11

    Mums tāds rīsu katls vispār ir aktuāls? Tas jau vairāk noderīgs, ja dienā 3+ reizes jāpagatavo nedaudz rīsu. Latvijā vidējā ģimene varbūt reizi nedēļā tos gatavo, manuprāt.

    par cenu atšķirību runājot, lasīts ka lētā gala izstrādājumos izmanto visštruntīgāko pretpiedegšanas pārklājumu.
    gan jau atceraties jezgu ar lētajām teflona pannām.

    30.03.2016 12:53
    Reply to  x

    Pie mums tos laikam mēdz dēvēt par multivāres katliem, kaut gan laikam tas nav viens un tas pats.

    30.03.2016 13:05
    Reply to  x

    Te tik daudzi ir starā par Xiaomi telefoniem, ka noteikti hajā paķers arī kādu rīsu katlu :)

    Prusljix
    30.03.2016 13:24

    Būtu Apple, noteikti nostrādātu ;) Bet jāatzīst, ka Xiaomi ražo kvalittīvus dzelžus par labām cenām. Xiaomi teļļuku noteikti paņemtu, ja par tādu cenu varētu dabūt Eiropā. Rīsu katls izklausās labi, bet nesaprotu, kāpēc man 5EUR Maximas grāpis būtu j;aiemaina pret šādu.

    30.03.2016 13:59
    Reply to  Prusljix

    Doh, jo tas taču ir Xiaomi. Ķīnas Apple. Nevar nepirkt!

    Kaspars
    30.03.2016 13:25

    Xiaomi pērk cilvēki, kas racionāli pieiet izvēlē, bet ja tur parādītos iekosts ābols, tad gan pagrābtu, neatkarīgi vai izmantos.

    Kaspars
    30.03.2016 13:24

    Ļoti šaubos, bet ja tur parādītos iekosts ābols, tad gan pagrābtu, neatkarīgi vai izmantos.

    Reklāma