Web Analytics
More
    Reklāma

    Transmission BitTorrent klients beidzot pieejams Windows lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Transmission BitTorrent klients bijis pieejams OS X un Linux izmantotājiem jau desmit gadus, un šobrīd tas nonācis arī pie Windows operētājsistēmas cienītājiem. Transmission Windows versija ir gandrīz identiska OS X un Linux lietotnes iespējām un saskarnei.

    Transmission Windows versija vēl arvien tiekot aktīvi izstrādāta un tuvākajā laikā sagaidāmi vairāki iespēju un stabilitātes uzlabojumi. Tomēr Transmission Windows versija nesaņems neko būtiski vairāk par citu operētājsistēmu versijām.

    Reklāma

    Transmission pagaidām Windows versiju aktīvi nereklamē, bet tā ir pieejama lejupielādei. Windows lietotājus interesēs transmission-2.92-x64.msi (64-bitu Transmission Windows versija) vai transmission-2.92-x86.msi (32-bitu Transmission Windows versija) lietotnes datne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Matiss
    29.03.2016 09:36

    Tas ir tas, kurš nesen inficēja Mac datorus ar to šifrēto vīrusu?

    29.03.2016 10:08

    Jā, skāde ar to trojāni – līdziga problēma tikko notika Mint Linux distribūcijai – citādāk Transmission ir ļoti parocīga un vienkārša lietotne, ko lietoju nu jau kādus 7 gadus. Uz Mac cik saprotu tā ir viena no populārākajām. Katru reizi palaižot uTorrent es sailgojos pēc Transmission.

    Raimonds Barakausks
    29.03.2016 17:26

    uTorrent jau ilgāku laiku nelietoju, jo sākot ar nez kādu versiju, regulari izsauca manam laptopam bluescreen. Mēģināju Wifi draiveru versijas dažādas, bet bez rezultātiem. Tā arī līdz šim brīdim neesmu sapratis, kāpēc uTorrent lietojot bija tāds rezultāts. Tad beidzot kkas viegls un bez reklāmas ir pieejams arī Win. Pagaidām lietoju Tixati.

    Krotow
    11.05.2016 20:06

    uTorrent tika aizsūtīts pupās kopš 3.3 versijas, kad reklāmas tajā kļuva pārāk uzbāzīgas. Pie Transmission mēģināju pierast, taču neiepatikās. Beigās paliku pie qBittorrent. DHT, magnet, NAT un uPnP atbalsts tur ir, pat izskatās pēc uTorrent, darbojās Lin/Mac/Win – man ar to pietiek.

    Armands Padrevics
    29.03.2016 18:15

    Personīgi domāju, ka Windows pašlaik ir pietiekami daudz BitTorrentu klientu un katram ir savi “-” jeb cits rok Bit coinus, cits liek reklāmas, cits inficē MAC. Personīgi izvēlos Vuze ļoti ērts un ļoti plaši manipulējams + tikko viņi izlaida Leap. uTorrents vēl cīnas ar lietotāju uzticības atgriešanu pēc BitCoin minning ķezas. Par Tixati pat nebiju dzirdējis.

    Krotow
    11.05.2016 20:08

    Šaubos, vai viņiem tas izdosies. Ja nu vienīgi pilnībā izmetīs reklāmu rādīšanu.

    x
    11.05.2016 21:35
    Reply to  Krotow

    vai cilvēki tik bieži/ilgi verās download listā, lai pagūtu ievērot reklāmas? tās dažas sekundes lai rāda, ko grib, ja vien nav xxx

    nav taču dēcē laiki, kad nācās mokoši ilgi gaidīt, kamēr atskries 700MB un ik pēc stundas rokas niezēja apskatīties.

    Reklāma