Web Analytics
More
    Reklāma

    Vecākiem Kindle jāatjauno programmatūra, lai tie saglabātu tiešsaistes iespējas

    Jaunākie raksti

    Ja tavā īpašumā ir Amazon Kindle e-grāmatu lasītājs, kas iznācis pirms 2013. gada, tad šī ziņa varētu būt pēdējais brīdinājums par nepieciešamību atjaunināt e-grāmatu lasītāja programmatūru. Nāksies savu nedaudz padzīvojušo Amazon Kindle pieslēgt pie tīmekļa, ielādēt un uzstādīt jauninājumu, lai tas arī turpmāk varētu izmantot Kindle tiešsaistes iespējas.

    Par laimi Amazon dos Kindle īpašniekiem iespēju atjaunināt programmatūru manuāli arī pēc 22. marta. Atliks vien ielādēt jaunāko programmatūras versiju ar datora palīdzību un Kindle lasītājā palaist atjaunināšanu. Automātiski pēdējos jauninājumus var saņemt, pievienojot Kindle pie strāvas, ieslēdzot Wi-Fi savienojumu un atstājot e-grāmatu lasītāju ieslēgtu uz ilgāku laiku, piemēram, visu nakti.

    Reklāma

    Amazon Kindle e-grāmatu lasītāju varēsi izmantot arī bez jauninājuma uzstādīšanas, bet saturu nāksies e-grāmatu lasītājā ielādēt ar datora un USB vada palīdzību. Visi Kindle tiešsaistes servisi neatjaunotam e-grāmatu lasītājam būs slēgti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    21.03.2016 23:31

    interesanti, ko tieši amazons taisās izčakarēt? vecos hakus? vai paaugstināt drošību?

    Aleksejs Mjaliks
    22.03.2016 20:33
    Reply to  digitalk

    Iespējams, ka beidzas kādi sertifikātu termiņi, tādēļ jāliek jaunāka versija.

    digitalk
    22.03.2016 23:37

    hmm, nezinu, vai tiešām vajag apgreidot firmwāri, lai apgreidotu sertifikātus, bet varbūt tā ir uzbūvēts. patiesībā, man patīk Kindle, žēl tikai, ka tas jāhako, lai uzliktu kastomās vārdnīcas un latviešu literatūras tur nav… bet ko padarīsi, labs produkts ne gluži priekš mūsu miestiņa.

    Aleksejs Mjaliks
    23.03.2016 08:38
    Reply to  digitalk

    Vēl ir daudz vienkāršāk un ticamāks iemesls: mainās pakalpojumu serveru adreses.

    digitalk
    23.03.2016 12:43

    [kasa pakausi]
    kaut kā apšaubāmi, ka nu jau sen bagātais Amazon ar visu savu cloud serveru biznesu nevarētu saglabāt dažas aipiškas vai DNS ierakstus. laikam ticamāk, ka uzlabo kādus grāmatu ielādes drošības protokolus vai arī mainās (kā tu jau teici) kāds embedēts sertifikāts.

    Reklāma