Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla pārtrauks uzturēt Firefox vecākām Android versijām

    Jaunākie raksti

    Mozilla vairs netērēs spēkus un resursus vecāku Android viedierīču apgādāšanai ar savu tīmekļa pārlūku. Mozilla Firefox uzturēšana tiks pārtraukta Android (2.3 – 2.3.7) Gingerbread un (3.0 – 3.2.6) Honeycomb versijām. Firefox uzturēšanas pārtraukšana nozīmē, ka tīmekļa pārlūkam vairs netiks nodrošināti jauninājumi un drošības ielāpi.

    Firefox fani uzsver, ka šo tīmekļa pārlūku viedierīcēs izmanto ne tikai pēdējo Android versiju izmantotāji, Firefox pārlūks ir iecienīts arī jaunattīstības tirgos, tāpēc ar šo soli Mozilla var sev iešaut kājā. Visticamāk, Mozilla piedzīvos lietotāju skaita kritumu, jo vecāku Android viedierīču lietotāji izvēlēsies kādu citu tīmekļa pārlūku.

    Reklāma

    Te gan būtu jānorāda – Google ikmēneša statistika liecina, ka Android Gingerbread operētājsistēmas versija uzstādīta 2.6% no visām aktīvajām Android viedierīcēm. Android 3.0 Honeycomb no Google statistikas izzuda jau 2014. gada jūnijā, jo Honeycomb izplatība bija mazāka par 0.1%.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    PurvaVelns
    11.03.2016 14:15

    tad bija jēga uzsvērt to fanu kājā šaušanu? Ja to atmet, tad sanāk raksts par neko… nez, vai LV var;ētu atrast kādu firefox fanu, kas lieto 5 gadus vecu andri?

    Ulvis
    15.03.2016 13:05
    Reply to  PurvaVelns

    Nu tu atradi mani,jo lietoju Android 2.3.6 un nejūtu vajadzību mainīt,…

    PurvaVelns
    15.03.2016 13:08
    Reply to  Ulvis

    wow! un kā tagad dzīvosi bez firefox atbalsta?

    Hmm
    12.03.2016 15:10

    Te gan būtu jānorāda, ka Google statistika it tikai par ierīcēm, kas izmanto Google Play aplikāciju veikalu. Netrūkst ierīču, kurās tas nav uzstādīts. Lielākoties, šādas ierīces ir pašā lētākajā segmentā

    Reklāma