Web Analytics
More
    Reklāma

    Galaxy S7 izjaukšana atklāj nenomaināmu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Jaunākais Samsung viedtālruņu modelis Galaxy S7 iFixit novērtējumā saņēmis 3 no 10 iespējamiem punktiem par viedtālruņa labošanas vienkāršumu. iFixit atzīmē, ka ir ļoti sarežģīti atvērt Galaxy S7, visticamāk, vainīga ir arī ūdens noturība, kas šogad atgriezusies Galaxy S7 sērijas viedtālruņos.

    Ja arī ir izdevies atvērt Galaxy S7, detaļu nomaiņa ir vēl sarežģītāks process. Vairākas detaļas nav iespējams atdalīt vienu no otras, lai kādu no tām nesalauztu. Visai viegli padodas antena, skaļruņi un bezvadu uzlādei paredzētās detaļas, bet akumulatoru, visticamāk, Samsung nav paredzējis nomainīt Galaxy S7 modeļiem.

    Reklāma

    Ap pieslēgvietām un pogām izvietota gumijas izolācija, kas pasargā Galaxy S7 no ūdens iedarbības. Galaxy S7 ekrānu un cipariskotāju (digitizer) nomainīt ir ļoti sarežģīti, pat neiespējami. iFixit norāda, ka microUSB nomaiņas procesā, visticamāk, tiks saplēsts Galaxy S7 ekrāns.

    Vienmēr pastāv iespēja meklēta vienkāršas labošanas iespējas saliekamos viedtālruņos.

    galaxy-s7-ifixit-all

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    09.03.2016 09:58

    labrīt, fiksētāji. Neviens mūsdienās netaisa pāris gadus lietojamu iekārtu ar aprēķinu, lai būtu ērtāk to labot. Detaļas un ražošana ir līmenī, kas nodrošina nelielu brāķa % (tos garantijas periodā vienkārši apmaina), bet pārējie tiek pie jaunāka modeļa. Savādāk jūs vispirms gribat visplānāko telefonu un pēc tam – lai katru štruntiņu var izņemt un nomainīt mājas apstākļos. Nea, tas neiet kopā.

    davfreim
    09.03.2016 10:12
    Reply to  x

    Beidz tak, ja būtu ābols, tad te komentāri būtu pilni ar bļāvējiem. Bet pilnīgi piekrītu, ka ierīces mūsdienās jau sen nav domātas remontam. Tas pats ar jaunajiem auto, viss maināms tikai pa “blokiem”, nevar kā vecajiem no 1 bloka nomainīt tikai salūzušo detaļu.

    PurvaVelns
    09.03.2016 11:39
    Reply to  davfreim

    taisnība Tev ir, bet par to ābolu gan nevajag klaigāt vietā un nevietā – rodas sajūta, ka kat kas sāp.

    sifons Appeltofts
    09.03.2016 12:23
    Reply to  davfreim

    Nu jau , nu jau, gan bukses alumīnija piekaarē var pārpresēt, gan hibrīdam nomainīt tikai bojātās baterijas šūnas, nemainot visu bloku kopumā.

    YurchiX
    09.03.2016 14:55
    Reply to  x

    Ko tu darīsi, ja savu tikko iegādāto S7 nometīsi uz asfalta un saplēsīsi ekrānu? Šādu telefonu garantijas peridoā tev neviens nemainīs!

    Es arīnepiekritīšu, ka šī ir pāris gadus lietojama iekārta. Lai arī tendence mainīt telefonu ik pa 1 – 2 gadiem kļūst aizvien populārāka, vēl joprojām lielākā daļa cilvēku telefonu pērk uz ilgāku laiku (tajā skaitā arī es). Un šiem cilvēkiem pēc-garantijas apkope/komponentu nomaiņa ir kritiski nepieciešama!

    Tā kā pilnībā piekrītu Fixit reitingam un nevienā brīdī neapsvēršu S7 iegādi! Ļoti neglīti no Samsung puses ar šādiem paņēmieniem spiest cilvēkus iegādāties jaunas ierīces vai pirkt telefonu apdrošināšanas.

    09.03.2016 15:14
    Reply to  YurchiX

    Samsung taču piedāvā Galaxy Care apdrošināšanas pakalpojumu.

    YurchiX
    10.03.2016 08:38

    Liels plus Samsungam, ka Galaxy Care tiek piedāvāts bez maksas – to gan nezināju!

    PurvaVelns
    09.03.2016 15:22
    Reply to  YurchiX

    cilvēkiem, kas neplāno mainīt tik bieži telefonus, šīs dārgās un trauslās rotaļlietas NAV domātas. makškerēt cilvēki brauc ar pasātu, nevis poršu. Jaunas rotaļlietas prasa mainīt dzīves stilu. Ja drebelīgas rokas – jāpērk lētie podziņtelefoni, vai arī šīs ierīces jānēsā biezos ādas/silikona makos.

    x
    09.03.2016 19:11
    Reply to  PurvaVelns

    Nu kautkā tā.

    Un vēl – tā kā pats negribu kreņķi ar eur700 telefonu (pat ja kreņķis ir tikai softisks vai mentāls), tad lietoju krietni lētāku. Tādu, kuru var nēsāt somā nevis auklēt maciņos. Tādu, kurš nokrītot, nedabūs bukti smalkajā metāla korpusā. Tādu, kuru stikla saplīšanas gadījumā pāris dienu laikā varu aizstāt ar līdzīgu modeli bez kaitējuma budžetam. Bez meklēšanas, cik tas stikls maksā Ķīnā, cik pie vietējiem un kā to verķi var atskrūvēt vaļā. Tas neder visiem, bet man atvieglo dzīvi.

    Agris
    09.03.2016 23:20
    Reply to  YurchiX

    Pa 2 gadiem tachu nekas briesmīgs telefonam nenotiks. Esmu gandrīz drošs ka nākamais iPhone būs tāds pats! Nupat nomainīju savu 4 gadus lietoto 4S, kurš still going strong, tikai lēni :D

    Lauris
    10.03.2016 01:04
    Reply to  YurchiX

    Nezelo naudu un noperc apdrosinasanu, visas problemas atrisinatas

    Baltais Tehvs
    09.03.2016 14:00

    Displeja modulis ( “stikliņš”+skārienjūtīgais”digitaizers”+displejs ) ielīmēts rāmī – normāla pēdējo gadu prakse . Neko ārkārtēju te neredzu . Samsung gadījumā sākot ar galaxy S”1” .
    Protams ir iespējams to visu pārlīmēt un arī nomainīt sadauzīto stikliņu , tikai 99% gadījumu tas vairs nebūs “kā no rūpnīcas” utt.
    Tāteikt – vulkanizēta un lāpīta riepa vs. jauna :)

    Fix`it reitings manās acīs nokritās , no reizes , kad šie “atvēra” Htc One ( M7 ) , ja tā var izteikties “no otra gala”

    ProxyFromDeep
    09.03.2016 14:04
    Reply to  Baltais Tehvs

    Jautājums Kursoram , kamdēļ pašā Kursora forumā nevar komentēt ar Disqus ?
    piespiedos atcerēties foruma paroli un āreče – izauga man otra galva

    PurvaVelns
    09.03.2016 14:09
    Reply to  ProxyFromDeep

    jā, šitais ir čerez Ž.

    09.03.2016 14:45
    Reply to  ProxyFromDeep

    Man ir kaut kā izdevies sasiet kopā Disqus ar Kursora foruma loginu. Šķiet, ka pamatā izmantots tiek Kursora foruma logins, to atpazīst Disqus.

    Tikai neprasiet, kā man tie abi sasējās! Nezinu, neesmu sapratis.

    Par foruma attīstīšanu ik pa laikam domājam. Laikam jau taisnība – būtu jāsāk ar foruma dziņa nomaiņu uz ko ērtāku.

    Ir kādas idejas par bezmaksas vai pieejamas cenas risinājumiem?

    ProxyFromDeep
    09.03.2016 19:01
    Reply to  Artis Abols

    Līdz šim komentēju ar disqus kontu kā ProxyFromDeep . kur un kad piereģistrējos Disquis`ā – nav ne jausmas .
    Vakar beidzot saņēmos uztaisīt kontu ( atjaunot paroli , kā izrādās , jo konts jau bija) Kursora forumam – un šodien , šeku , jeb ne-forumā , jau postēju kā Baltais Tehvs ( tika uztaisīts jauns Disquis konts ? )

    ProxyFromDeep
    09.03.2016 19:02
    Reply to  ProxyFromDeep

    Ko ieteikt gan nezināšu – neesmu tajās forumu lietās diži vieds :)

    09.03.2016 21:32
    Reply to  ProxyFromDeep

    Sistēma mums ir tāda, ka Disqus komentāru sistēma ir mazliet saintegrēta ar paša bloga lietotājiem. Tas darbojas tā, ka ja esi ielogojies ar Kursora lietotājvārdu, automātiski tiksi ielogots arī Disqus kontā. Otrs variants ir neizmantot Kursora lietotāju un Disqus logoties ar soc. tīkliem vai paša Disqus kontu.

    Šajā gadījumā sanāk, ka Baltais Tehvs ir tavs Kursora lietotājs un tāds pats izveidojies arī Disqusā.

    09.03.2016 21:33
    Reply to  ProxyFromDeep

    Tas ir ļoti labs jautājums un es arī esmu gribējis forumā komentēt ar Disqus. Pagaidām neesam izdomājuši kā to tehniski korekti realizēt. Bet forumam vajag uzlabojumus, es to zinu. Darīsim ko varēsim.

    Reklāma